Да знаеш Радо и ние с Ристю шъ отидем при почтените.

Статистика

  1. 285702 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Асистентът, подал оръжието на Алек Болдуин, е бил уволнен преди това за подобен инцидент

/ Свят 32
znaya znaya / Неутрално
И още няма проектила. Явно няма да го имат. Съдебният лекар трабвяло да каже боен или халосни е бил патронът. Това не може ли да им го каже и оръжието?

ООН: "Много сме далеч" от климатичните цели, нужно е преосмисляне на целия начин на живот

/ Свят 126
ogp03622986 ogp03622986 / Неутрално
ПРЕСТЪПНАТА СЪЩНОСТ НА ЗЕЛЕНИЗМА или защо наричат Зелените, "дини" Левичарското движение на Зелените, т. нар. "зеленисти", по същество представлява част от идеологията на Неомарксизма https://www.novetika.com/kakvo-e-neomarksizym/ новата и най-опасна тоталитарна идеология. Зеленизмът е един от инструментите на неомарксизма, чрез който умело се индоктринират децата и младежите, за да ги превърнат, като активисти, в борбата за осъществяване на Утопията (Прекрасния Нов свят), вековна мечта на всички левичари. Всъщност идеологията на "зелените" представлява Неомарксизъм, маскиран с екологични заклинания, подобно на дини - отвън Зелени, отнътре, Червени. Неслучайно в България, всички "зелени" движения и организации се оглавяват от Внуци и Близки роднини на АБпФК, https://www.novetika.com/komunisti-aktivni-borci-protiv…/ а членската маса и симпатизантите, в голяма част са такива... виж по-долу: ЗАЩО ЗЕЛЕНИТЕ СА ОПАСНО ЛЕВИ? https://bogari.bg/novini/zashto-zelenite-sa-opasno-levi/
(Виж повече >)

Асистентът, подал оръжието на Алек Болдуин, е бил уволнен преди това за подобен инцидент

/ Свят 32
rxa16566952 rxa16566952 / Неутрално
[quote#17:"chironex"]Оръжейника и асистента ще оберат пешкира.[/quote] Болдуин като актьор няма вина, независимо, че е постъпил много глупаво да не провери пистолета сам. Обаче Болдуин продуцента ще го отнесе най-здраво.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.