- Издума Радев сума "Думи"... - Като локуми!

Статистика

  1. 285702 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

"Тесла" е първата автокомпания за над $1 трлн., Мъск забогатя с още $25 млрд.

/ Свят 46
cinik cinik / Неутрално
Дами и господа, става дума за огромно недоразумение! Отдавна е известно, че Тесла е пирамида и Елон Мъск е фараон! Това ми го каза още преди 5 години лично Рашо Потника - той не най-големият авторитет в Люлин, защото отваря на целия антураж пред пункта на Еврофутбол бирите със зъби и още му е здрав емайлът!!! Само това мога да ви кажа!!! И
(Виж повече >)

Коронавирусът в България: Ограничения в придвижването на хората без сертификат е следващата стъпка

/ България 39
fpyyh fpyyh / Неутрално
Като клиенти да сте усетили намаляването на ДДС на 9%? А да има празни кръчми или ресторанти, поне в София? Дори днес, вторник, навсякъде ще се пръска, но продължават да реват, лъжат с грамажите, осгуряват служителите на минималната заплата, ако случайно имат трудови договори, пуши се масово въпреки забраните, цените са 30% нагоре от 2019 и пак продължават да вият на умряло.
(Виж повече >)

Коронавирусът и ваксинирането: данните на 26 октомври

/ България 75
Котаракът на Шрьодингер Котаракът на Шрьодингер / Неутрално
До коментар [#23] от "dale4nata": ”Неваксинираните трябва да се изслушват и да бъдат убеждавани” И как да стане? Плоскоземците не се интересуват нито от факти, нито от логика. Вчера една плоскоземна колежка ме убеждаваше колко зле са в Англия. Викам, колко са зле като всичко им работи на макс и в 70 милионна Англия, от ковид умират толкова, колкото в 7 милионна България. Вика, не знам, чета и слушам специалистите, които разбират?!?! Каквито и факти и доводи да й дадох, отговора беше:”ммм, не е така”.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.