Един месец преди изборите  - една жена казала на един социолог. .............

Статистика

  1. 285399 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

НАТО одобри генерален план за възпиране на нарастващата руска заплаха

/ Свят 338
Realist Realist / Неутрално
[quote#316:"eti mehter"]До коментар [#300] от "Realist":Гледаш всячески да омаловажиш златото, но това няма да ти помогне.Това е най ценния и благороден метал на всички времена....Надживял е десетки цивилизации.....ще надживее и англосаксонската.... [/quote] Златото има стойност, прието е за носител на стойност до някаква степен. Също и Биткойн! Аз имам акции в GBTC и съм доволен от него. Виж държал съм GLD (SPDR Gold Trust), но не съм имал някаква полза от това. Много масивен и много бавно нарастващ фонд. Двата фонда са горе- долу едно и също, купуваш акция, фонда купува актив- злато или биткоин.
(Виж повече >)

НАТО одобри генерален план за възпиране на нарастващата руска заплаха

/ Свят 338
klimentm klimentm / Неутрално
Друга опашата лъжа която дълго време се тиражираше е че Мадлен Олбрайт била казала че Рассия не заслужава богатствата които притежава и Сибир трябва да и бъде отнет, впоследствие откриха и автора на тази фейк новина. Самият руски президент заяви открито че "можем да повторим" по повод на ВСВ а разни придворни журналисти възсторжено подхванаха напева му че ще Рассия може да превърне в радиоактиве прах Флорида Не съм чул американски президент да заявява "Можем да повторим Хирошима" или германски канцлер да казва "Ще стигнем отново до Масква"?!
(Виж повече >)

НАТО одобри генерален план за възпиране на нарастващата руска заплаха

/ Свят 338
klimentm klimentm / Весело
До коментар [#316] от "eti mehter": Комшу кой е казал че златото е стандарта по който ще се преценява стойноста на парите? Който го е казал той и го е отменил. Икономиката на 18 век и тази на 21 имат малко общи неща, това едно. Второ парите са нищо друго освен нашите представи за стойноста им, идеята че те са нещо строго материално е вехта като мидените черупки на онзи остров където те са били платежно средство
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.