"Вие сте прости,аз съм прост. Затова се разбираме"

Статистика

  1. 287894 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Кирил Петков: Няма тема, по която да не е постигнато огромно съгласие

/ Избори 2021 148
kahles kahles / Неутрално
[quote#105:"amanotwas"]Докараха венецуелски машини и откраднаха изборите?какво следва - венецуелска инфлация?Ми щом и Гечев е на линия, то поне 3000 % и 3200 лева за долар се задават, а вие се кефите, че не били ГЕРБ на власт!Ще дойдат много скоро, ама вие ще плачете и ще гласувате за тях, истина ви казвам![/quote] Ами той Гечев им каза на преговорите, че са аматьори и леваци! Искали да направят минималната заплата 700 лева! Той може за нула време да я направи 7000 лв.!
(Виж повече >)

Вирусолог: Новият вариант на коронавируса се разпространява три пъти по-бързо от предишните

/ Видео 77
Хелиана Хелиана / Неутрално
До коментар [#55] от "Hawaii": Професор Радка както винаги дърдори глупости, след един месец ще каже точно обратното на предишното. Аз пък четох, че при всички случаи на намерен новия вариант извън Африка става въпрос основно за ваксинирани. По холандските новини преди около половин час казаха, че още нищо не се знае за ефекта на ваксините при този вариант, но професор Радка е вече на амбразурата да ги брани с всички сили.
(Виж повече >)

Кирил Петков: Няма тема, по която да не е постигнато огромно съгласие

/ Избори 2021 148
galapagas galapagas / Неутрално
[quote#90:"bat_plamen"]Дано да е така.България се нуждае от стабилно правителство , което да спре корупционните практики на ГЕРБ / ДПС.[/quote] Румен Гечев, Масларова, Таско и Р.Овч. ли ще ги спрат?
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.