Защо пък да не стана президент ако ми позволят.

Статистика

  1. 289793 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Скопие загатва промяна в тона преди първата визита на Петков

/ Свят 15
Боян Баянов Боян Баянов / Неутрално
Как БКП извърши национално предателство и направи от българите македонци: „Българската комунистическа партия беше принудена от Йосиф Сталин да приеме формирането на отделна македонска нация, за да създаде с югославските и гръцките комунисти обединена македонска държава, като част от планирана Балканска комунистическа федерация. Въпреки че при преброяването от 1934 г. в България не са регистрирани македонци, при преброяванията от 1946 и 1956 г. резултатите показват техния брой от почти 190 000 души. Има ясни индикации, че по-голямата част от населението на Благоевградска област тогава е служебно изброено като етнически македонци по нареждане на властите. До 1913 г. по-голямата част от славяноезичното население и на трите части на областта Македония се определя като българско.“ https://en.wikipedia.org/wiki/Ethnic_Macedonians_in_Bulgaria
(Виж повече >)

Скопие загатва промяна в тона преди първата визита на Петков

/ Свят 15
jlh59313635 jlh59313635 / Неутрално
[quote#8:"Christo Roussanov"][/quote] "Най-старата нация в Европа, най-старата държава в Европа"- Извинявам се, но с това нещо защо мислите, че се различавате от македонците и техните фантазии за историята? Иначе да, България е прекрасно място, и най-вече защото е нашата родиина.
(Виж повече >)

Скопие загатва промяна в тона преди първата визита на Петков

/ Свят 15
dorko dorko / Неутрално
"Историческата комисия започна добре" и началната ѝ работа за пръв път създава общи погледи към исторически фигури. Сега новите правителства трябва да помислят дали чрез подхода или структурата да внесат свежест в работата." Мда, вкарваме Дечев в състава и вдигаме бялото знаме. И подходът ще завие към мултикултиперспективата.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.