Всекиму своето ...

Статистика

  1. 289797 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

НАТО: Няма да се откажем от военно присъствие в източните си членове

/ Свят 100
Гражданин Гражданин / Неутрално
Поне стана ясно, че Русия иска отново да сложи ръка върху България. Затова руските тролове толкова се напрягаха да обясняват, колко било излишно НАТО и как трябвало да се разпусне.

НАТО: Няма да се откажем от военно присъствие в източните си членове

/ Свят 100
The Polite Moose The Polite Moose / Неутрално
Руски депутат поиска ядрен удар по САЩ Депутатът твърди, че Русия трябва да нанесе „предупредителен ядрен удар" Депутатът в Държавната дума от управляващата „Единна Русия” Евгений Фьодоров призова за нанасянето на „предупредителен ядрен удар” по Съединените американски щати. Според него трябва да се нанесе удар по американския полигон в Невада. Според Фьодоров такава стъпка е необходима, тъй като „американците не разбират езика на преговорите и са уверени в своята безнаказаност, планирайки агресивни действия за придвижване на оръжията на НАТО към руските граници”. Евгений Фьодоров твърди, че Русия трябва да демонстрира своята решимост и да нанесе ядрен удар „там, на полигона”, без предупреждение. Подобен налудничав сценарий ще покаже на американците, че заплахата от руско отмъщение срещу действията на САЩ и НАТО не е блъф, смята Фьодоров. Той отбелязва, че на полигона няма цивилни и подобен ядрен удар само ще демонстрира решителността на Русия. Руснаци, сър.
(Виж повече >)

НАТО: Няма да се откажем от военно присъствие в източните си членове

/ Свят 100
selqnin selqnin / Весело
До коментар [#13] от "Веселин Дечев": Нагли По- налги Брутално нагли Най-нагли Хипер нагли Мега нагли Гига нагли Вселенски нагли Руснаци! Схващате ли градацията?
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.