Бос, тая снимка много стара дай нещо по-актуално.

Статистика

  1. 288051 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Брюксел започна наказателна процедура срещу България за свидетелствата за съдимост

/ Европа 31
The Shadow The Shadow / Весело
Е, сега, не могат да очакват само за 10 години да успеем да организираме един прост електронен обмен на документи. Как ще се крадне продължително, ако всичко става бързо и на разумна цена?

Брюксел започна наказателна процедура срещу България за свидетелствата за съдимост

/ Европа 31
The Shadow The Shadow / Весело
[quote#2:"НеКой"]До коментар [#1] от "The Shadow":Ти да си чул правосъдният министър да говори за такива проблеми.Явно е много зает да сваля главния прокурор.[/quote] Пич, ставаш смешен, все на амбразурата на ОПГ-то. От 2012-та насам кой управлява, без последните няколко месеца? Това електронно правителство герберите го задъвкаха от самото начало, обаче как ще усвояваме и ще назначаваме все повече неуки калинки на сладки службици, ако всичко е модерно и съвременно...
(Виж повече >)

Министър срещу министър: отново е неясно кога всички ученици ще учат присъствено

/ България 26
rumen_s rumen_s / Неутрално
[quote#6:"fqr16316375"]Ебати малоумниците,последно ще ходят ли от понеделник или не.Задминахте тиквата и министрите му[/quote] Споко, в неделя вечерта ще разберете. Във Варна снощи рекнаха на децата, че от днес са на училище, без тестове, разбира се. Всичко е по старому, мерки пунта-мара, опита показва, че до Коледа или най-много до месец пак ще са си по къщите.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.