Днес Държавата България НЕ може: Да смени шеф на компания заради гръцка фирма Да спаси кораб заради турска фирма. М-дааа…

Статистика

  1. 285762 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Коронавирусът в България: Нов пик на заразените за четвъртата вълна

/ България 134
galapagas galapagas / Неутрално
[quote#95:"George Svinarov"]До коментар [#92] от "galapagas":Фррррррр..... Да ти приличам на канарче? Що не вземеш да прочетеш вместо да ми задаваш тъпи въпроси? [/quote] Не чета плоскоземни сайтове, където очевидно ги пише тези неща. Знам прекрасно какво е Уотъргейт и не виждам там злоупотреба с наука. Злоупотреба с власт - да, и затова си отиде Никсън.
(Виж повече >)

Необходим е нов механизъм за подкрепа на качествената журналистика

/ Анализи 49
Полковник Паликъщов Полковник Паликъщов / Неутрално
Авторът явно иска държавата да плаща на всяка медия, независимо от качеството на статиите в нея? А качествени медии в България почти няма, всяка медия следва редакционната си политика, която много често не е успоредна с държавния интерес! Понеже има медии със собственици олигарси, те нали се сещаме че защитават техните интереси. Публикуват се статии и анализи, едностранно мотивирани, пълни с полуистини и откровенни лъжи! Няма как подобни медии да получават държавна субсидия! И накрая само да спомена 112 място в класацията на Репортери без граници, място "извоювано" от тъй наречените "свободни медии" с "качествена разследваща журналистика"!
(Виж повече >)

Коронавирусът по света: Ваксината на "Пфайзер" бе препоръчана за деца от 5 до 11 години в САЩ

/ Свят 50
4okuto 4okuto / Неутрално
Откачена история. Шансът за тежко или фатално протичане на ковид при деца е изключително нисък, около 1 на 5000. Колкото е на обикновения грип общо взето. Докато ефектът на "ваксината" в дългосрочен план при растящ организъм още не е на 100% ясен.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.