Статистика

  1. 285762 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Коронавирусът и ваксинирането: данните на 27 октомври

/ България 98
okli okli / Неутрално
До коментар [#9] от "Иван": Бай Иванееее, бай Иване, и за хоримага не ставаш с тая математика! Всеки ден ти го пишат, ама ти смяташ ли смяташ нещо дето и ти не знаеш какво е. Седни пий едно чайче и гледай отстрани, зарежи математиката.
(Виж повече >)

Коронавирусът по света: Ваксината на "Пфайзер" бе препоръчана за деца от 5 до 11 години в САЩ

/ Свят 35
lil_alex lil_alex / Разстроено
До коментар [#24] от "atmanpg": В момента текат проучвания за 2 до 6 и 6 месеца до 2 години. Очаквай след около месец едната група, след два месеца и бебетата. Впрочем сегашните изследвания са за под 3 хил. деца. Така че аргументът "ваксината е сложена на милиарди" не важи. Плюс това се пропускат детайли за тия милиарди - на хартия уж всички са супер добре, обаче нещо се изплъзват историйки за доста ужасни странични ефекти и внезапна смърт. И сега изведнъж ще се набодат милиони деца и в движение ще се броят (или замитат под килима) пострадалите.
(Виж повече >)

Коронавирусът и ваксинирането: данните на 27 октомври

/ България 98
T.M. T.M. / Любопитно
[quote#2:"selqnin"]Всичко е изпуснато!Хаоса е пълен!Като народ, общество и държава ще платим много висока цена за некомпетентността, страхливостта и подчиняването всичко на една предизборна кампания!!![/quote] Зеленият сертификат при 20% ваксинирано население определено НЕ е предизборна кампания. Напротив, даже доста хора смятат, че Радев си вкарва автогол. Всъщност той се опитваше и се надяваше до последно до изборите да се изкара без никакви мерки (както беше по-рано), но явно ситуацията в болниците стана толкова зле, че дори с риск да загуби гласове, се наложи да вкарва мерки преди изборите. Това трябва да ви говори само едно - ситуацията е стигнала до краен предел!
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.