БСП е овладяна от аналогични смешници  П.П ще я довършат.

Статистика

  1. 285762 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Коронавирусът и ваксинирането: данните на 27 октомври

/ България 100
okli okli / Неутрално
До коментар [#9] от "Иван": Бай Иванееее, бай Иване, и за хоримага не ставаш с тая математика! Всеки ден ти го пишат, ама ти смяташ ли смяташ нещо дето и ти не знаеш какво е. Седни пий едно чайче и гледай отстрани, зарежи математиката.
(Виж повече >)

Коронавирусът и ваксинирането: данните на 27 октомври

/ България 100
T.M. T.M. / Любопитно
[quote#2:"selqnin"]Всичко е изпуснато!Хаоса е пълен!Като народ, общество и държава ще платим много висока цена за некомпетентността, страхливостта и подчиняването всичко на една предизборна кампания!!![/quote] Зеленият сертификат при 20% ваксинирано население определено НЕ е предизборна кампания. Напротив, даже доста хора смятат, че Радев си вкарва автогол. Всъщност той се опитваше и се надяваше до последно до изборите да се изкара без никакви мерки (както беше по-рано), но явно ситуацията в болниците стана толкова зле, че дори с риск да загуби гласове, се наложи да вкарва мерки преди изборите. Това трябва да ви говори само едно - ситуацията е стигнала до краен предел!
(Виж повече >)

Коронавирусът в България: Нов пик на заразените за четвъртата вълна

/ България 107
мики маус мики маус / Неутрално
“Големият проблем е липсата на персонал, смятат от болничната асоциация“ Това е проблем в повечето бизнеси. След като над 20 години министри и всякакви големци рекламират страната ни като инвестиционна дестинация с ниски разходи за персонал, резултатът е налице. Който иска и може да работи е в чужбина и изкарва пет пъти повече отколкото тук.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.