- Доакога Боби Михайлов ще е шеф на БФС ? - Ами докато ... черният му дроб издържи.

Статистика

  1. 285762 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Коронавирусът и ваксинирането: данните на 27 октомври

/ България 108
T.M. T.M. / Любопитно
[quote#2:"selqnin"]Всичко е изпуснато!Хаоса е пълен!Като народ, общество и държава ще платим много висока цена за некомпетентността, страхливостта и подчиняването всичко на една предизборна кампания!!![/quote] Зеленият сертификат при 20% ваксинирано население определено НЕ е предизборна кампания. Напротив, даже доста хора смятат, че Радев си вкарва автогол. Всъщност той се опитваше и се надяваше до последно до изборите да се изкара без никакви мерки (както беше по-рано), но явно ситуацията в болниците стана толкова зле, че дори с риск да загуби гласове, се наложи да вкарва мерки преди изборите. Това трябва да ви говори само едно - ситуацията е стигнала до краен предел!
(Виж повече >)

Коронавирусът по света: Ваксината на "Пфайзер" бе препоръчана за деца от 5 до 11 години в САЩ

/ Свят 41
Веселин Дечев Веселин Дечев / Любопитно
Коронавирусът по света: Ваксината на "Пфайзер" бе препоръчана за деца от 5 до 11 години в САЩ ... Айдее И тях дадоха на Антихриста.

Необходим е нов механизъм за подкрепа на качествената журналистика

/ Анализи 35
realguru realguru / Неутрално
Сега остава да се дефинира и понятието "качествената журналистика", щото съм сигурен, че всеки го разбира по свой си начин. :) За справка доверието в медиите в САЩ продължава да пада и сигурно вече е близо до нивата на доверие в Правда и Работническо Дело през 1989 година в соца. :)
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.