Kой номер ми се падна  за изборите? Ами на....Митрофанова!!!

Статистика

  1. 285162 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Компания от САЩ подготвя полети с балон до ръба на космоса

/ Развлечение 69
Realist Realist / Неутрално
[quote#58:"gianni"]Центърът за космически изследвания в Куру е собственост на CNES, който я управлява заедно с Arianespace и ESA. Оттам изстрелват Ариана, Съюз и Вега. Площадката за изстрелване на Съюз е платена от Arianespace и ESA.[/quote] Съюз изстрелян от Коуру е собсвеност на Ариане, всъщност, Ариане досега използваше Съюз като евтина средна ракета между голямата и скъпа Ариане 5 и малката Вега. Но това ще се смени след като Ариане 6 започне да лети. На Ариане 5 ще лети телескопа Хъбъл тази есен!
(Виж повече >)

Компания от САЩ подготвя полети с балон до ръба на космоса

/ Развлечение 69
Realist Realist / Неутрално
До коментар [#58] от "gianni": Те, Русия, също за да участва в китайската станция трябва да изпрати собствен модул. Съюз е малка ракета, руските и съветските модули летят на Протон. Протон така или иначе не може да лети от никъде другаде освен от Байконур заради това че е на отровни хиперголици. Тъй че, дори и да използват Коуру, руснаците пак не могат да достигнат до китайската станция, защото няма да имат порт за скачване.
(Виж повече >)

Британец спря Григор Димитров на полуфинала в Индиън Уелс

/ Спорт 5
tintiri tintiri / Неутрално
Бори се Григор,но не се беше възстановил от тежкия мач преди два дена.Неговият съперник освен ,че почива един ден повече ,имаше и много по-лек мач предния кръг. С нищо не ме впечатли Нори,скучна игра,блъскане от дъното на корта,никаква импровизация..Добре,че бяха безбройните грешки на Григор
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.