Ами, ако на 15-ти обявят 15-тите...

Статистика

  1. 285702 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

ООН: "Много сме далеч" от климатичните цели, нужно е преосмисляне на целия начин на живот

/ Свят 130
sim4o sim4o / Неутрално
[quote#12:"karatista"]нафтаджиите и газаджиите да задържат цените още 4-6 месеца и да гледат после, колко солари и перки са се цопнали и да ходят да ги търсят после пак за клиенти. сами се гръмнаха [/quote] Нали ТВОИТЕ ПРОГНОЗИ бяха точно обратните? [quote#82:"karatista"]До коментар [#79] от "sim4o":да ти нарисувам ли две графики. цената на нефт, газ и въглища оттук до 2050, когато ще стане нула. единственият въпрос е колко стръмно ще стане това. но някъде по пътя още преди 2050 ще се появи свръхпредлагане и знаеш, какво става в този момент. другата графика е цените на технологиите - само нагоре. като се пресекат двете и ще е бум.... [/quote] Въглища , петрол и газ - почвали били да стават евтини, евтини , евтини - цената намалява, намалява, намалява.. В 2050 - цената ще е нула .. теа що добиват нефт и газ, ще копат въглища - и ще ги дават за без пари.. [quote#193:"karatista"] .., след някоя друга година, когато западния свят подобри технологиите за зелената сделка и китай гепи, едно друго. пак ще ги продадат на същите за много пари, за да си правят ток. [/quote] [quote#215:"karatista"]До коментар [#213] от "sim4o":даже може и пари да ми дадват да ползвам нефт, както напоследък дават пари, за да ползваш ток. луда работа[/quote] И щели да се развият "Технологиите за Зелената сделка" и нефт и газ, щели да ти ги дават без пари? Смели прогнози правеше , впечатляваше ме! Да, ама май стана обратното ?? Зелената сделка и нейните чудати технологии , не ни помагат особено за цените ??
(Виж повече >)

"Искам да искам"

/ Анализи 69
sim4o sim4o / Неутрално
[quote#12:"хм"]за мен е показателен фактът, че има "лекари", които не вярват във ваксинацията и "учители", които не вярват в науката![/quote] Не вярваха и в Мерките! "Мерките са идиотски, защо затварят планините и парковете, защо беснеят по медии за заразната лъжица".. Да, ама не! Мерките НЕ СА ИДИОТСКИ! Вярвайте в науката, пейките работят!
(Виж повече >)

"Искам да искам"

/ Анализи 69
sim4o sim4o / Неутрално
[quote#65:"chlamydia"]Подкрепям. Така разсъждава всеки здравомислещ човек. [/quote] Абсолютно! Още повече след като с Мерки и спешена жандармерия спасихме Банско ! Мерките работят - вярвайте на науката! А вижте Калофер??! Два свята - единият е излишен! Вярвайте на науката, вярвайте на Мерките!
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.