Статистика

  1. 287935 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Коронавирусът по света: СЗО обяви омикрон за "висок риск"

/ Свят 75
stenlyaka stenlyaka / Весело
[quote#30:"m17"]До коментар [#17] от "атанас":Стига с тия глупости, лъжете безобразно и всякакви глупаци може да ви повярват. Ето една "силно ваксинирана държава" а именно Англия: https://www.worldometers.info/coronavirus/country/uk/ Януари има по 1200 умрели на ден при тотален локдаун, всичко затворено, учениците вкъщи. А днес всичко е отворено, даже стадионите са пълни, учениците си ходят а има по 150 умрели. [/quote] :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::;;; Ето го и този професор . Статистиката на общата смъртност( до този момент 2021-ва ) в Англиа почти не се различава от миналогодишната , когато нямаше вакса . Но Вас не Ви интересува от какво умират хората , нали / Важното е , да не са записани ''Ковид''
(Виж повече >)

Коронавирусът по света: СЗО обяви омикрон за "висок риск"

/ Свят 75
pavur pavur / Неутрално
До коментар [#42] от "iak": бах тея всемогъщи тролове , дето с два лафа в некви форуми и социалки настройват един срещу друг разумните, умни и красиви ойропци. ще ти се Путя да е самъй магучий , нали путинолюбецо !
(Виж повече >)

Христофор Караджов: Българите, гласували за "Възраждане" в САЩ, са като американците избрали Тръмп

/ Интервю 98
Molossian Molossian / Неутрално
Значи според списвача на статията, демокрацията означава да се дава право на глас е само и единствено на "правилната страна". Всичко друго е фейк? Другари, всяко мнение което е различно от партийното е дълбоко погрешно, авторът му следва да се преследва в медиите... а може би направо и физически!
(Виж повече >)