Поради повишената цена на тока, предизборните  кебапчета ще се раздават замразени,   а бирата - топла!

Статистика

  1. 285762 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Коронавирусът по света: Ваксината на "Пфайзер" бе препоръчана за деца от 5 до 11 години в САЩ

/ Свят 44
Веселин Дечев Веселин Дечев / Любопитно
Коронавирусът по света: Ваксината на "Пфайзер" бе препоръчана за деца от 5 до 11 години в САЩ ... Айдее И тях дадоха на Антихриста.

Коронавирусът и ваксинирането: данните на 27 октомври

/ България 115
pacioglu pacioglu / Неутрално
До коментар [#85] от "gmranger": Лъжа? хАХАХА затова в петък бях на механа и този петък пак ще съм, отделно, мога да отида където искам, никой не ми сканира QR код. Ма ти верно ли мислиш, че в тая пропаднала държава нещо се върши като хората? Пренеси се в реалността, моля те. Същата тази реалност, заради която мизерията в болниците ни е ЖЕСТОКА, некомпетентността на лекарите е достигнала грандиозни нива, болниците са търговски дружества, и в която се събират капачки, за да се закупуват детски линейки...
(Виж повече >)

Бил ли е министър Кирил Петков: Конституционният съд ще се произнесе по казуса с гражданството му

/ Избори 2021 147
onzitam onzitam / Неутрално
[quote#24:"MilliVanilli"][/quote] Сергей Станишев не е бил гражданин на Русия, а на СССР. В момента в който става премиер тази държава вече не съществува така, че той не можа да е бил с двойно гражданство. НВ Симеон ІІ никога не е имал чуждо гражданство. Бил е с отнето българско гражданство, а в Испания е живял със статут на постоянно пребиваващ. Идеята е, че един монарх не може да е чужд поданик или гражданин.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.