Петър Илиев накърнил ли е адвокатската професия? Добър виц, но и едно добро начало

Статистика

  1. 285762 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Бил ли е министър Кирил Петков: Конституционният съд ще се произнесе по казуса с гражданството му

/ Избори 2021 151
onzitam onzitam / Неутрално
[quote#24:"MilliVanilli"][/quote] Сергей Станишев не е бил гражданин на Русия, а на СССР. В момента в който става премиер тази държава вече не съществува така, че той не можа да е бил с двойно гражданство. НВ Симеон ІІ никога не е имал чуждо гражданство. Бил е с отнето българско гражданство, а в Испания е живял със статут на постоянно пребиваващ. Идеята е, че един монарх не може да е чужд поданик или гражданин.
(Виж повече >)

Коронавирусът и ваксинирането: данните на 27 октомври

/ България 116
У Чен У Чен / Неутрално
До коментар [#26] от "Иван": Това което си написал, просто не е вярно! Техния пик е декември миналата година, заедно с нашия! След това те започват да се ваксинират ние - не. Ние имаме още два пика, те - не! Отделно теб явно не те притеснява това че за това време при нас са починали предполагам около 3-4 000 хиляди човека, които е можело да бъдат спасени, а те притеснява това че в Дания имало 20 ваксинирани в интензивно отделение. Браво!
(Виж повече >)

Коронавирусът и ваксинирането: данните на 27 октомври

/ България 116
mitko11 mitko11 / Любопитно
До коментар [#77] от "Чубрица": За съжаление щяха да ги откраднат.... По примера с магистралите... Има достатъчно фармацевтични бандити,които могат да усвоят произволен ресурс...
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.