Кога Спец. Прокуратурата ще провери Кирил Петков? След като приключи с проверката на Осемте джуджета

Статистика

  1. 285762 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Необходим е нов механизъм за подкрепа на качествената журналистика

/ Анализи 58
tacheaux tacheaux / Неутрално
[quote#3:"pro_bono"]Четвъртата власт е слугинаж на политическата олигархия. Така е от години и не се вижда края. Когато има нормална политическа система , може и да се роди и качествена независима журналистика.[/quote] С две изречения изчерпваш темата. Мога само да допълня , че политическата олигархия в България има комунистически генезис и затова българските медии винаги са били прокомунистически , пробесепарски и антиседесарски в първите години на демокрацията и антикостовистки до ден днешен. Собственици на българските медии станаха бивши ченгета и затова в днешна ченгесарска България те защитават политическата олигархия или мафия , както по-накратко я наричаме.
(Виж повече >)

Коронавирусът и ваксинирането: данните на 27 октомври

/ България 134
pastor pastor / Неутрално
[quote#11:"padrino"]Вчера положителните бяха 5800...днес са 6800...."добър" напредък за народ който може да се определи като "напуснал разума", както обича да пише форумният селянин........[/quote] Утре вместо 50 000 можеш да направиш 100 000 теста и да получиш 13 000 положителни. След това можеш да направиш малоумното заклщчение, че общото състояние е два пъти по-тежко.
(Виж повече >)

"Ислямска държава" в Афганистан може да е в състояние да извърши атака срещу САЩ до 6 месеца

/ Свят 33
vassilun vassilun / Весело
[quote#9:"lz2"]Новия президент на САЩ: Първо бягаш, после се каниш да се върнеш![/quote] А старият президент на САЩ подписва споразуменито с талибанието за "бягството"! :-)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.