Аз не съм от тук и съм за малко

Статистика

  1. 285762 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Коронавирусът и ваксинирането: данните на 27 октомври

/ България 77
mario_m35 mario_m35 / Неутрално
До коментар [#2] от "selqnin": Сериозно? Я ми кажи ти ваксиниран ли си? Съмнявам се, че си. Ни Бойко, ни Радев ви е виновен за грандиозната българска простотия. От 30 години тук шири някаква свободия и всеки е решил, че има само права но не и задължения. Всички пискат на умряло и виснали държавата да ги спасява. А кой олицетворява държавата? Хората. Каквито хората, такава и държавата. Локдауна е на 99,99% в кърпа вързан. И докато стадионите в Европа се пълнят с публика, музиканти разпордават турнета за 5-10 минути, великият български олигофрен ще седи пак заключен, като много от тях ще пискат, че държавата е длъжна да плаща за тяхното безхаберие.
(Виж повече >)

Коронавирусът и ваксинирането: данните на 27 октомври

/ България 77
boevbisser boevbisser / Любопитно
До коментар [#24] от "Да вярваме на истината": Ти числата отдавна ги използваш както си пожелаеш, с теб по това не дискутирам. Иначе за локдаун като единствена възможност за спиране на тази вълна - напълно съгласен, с ваксиниране става по-бавно, а и ние сме отчайващо изостанали. 2 седмици затваряне ще свършат работа, но не вярвам точно преди избори да посмеят, въпреки вече препълнените болници. Да видим.
(Виж повече >)

Коронавирусът и ваксинирането: данните на 27 октомври

/ България 77
boevbisser boevbisser / Любопитно
До коментар [#32] от "bulgarin.": Абе 50 000 теста дневно е далеч по-представително от 20 хил., каквото и да си говорим. Калпазани със симптоми да ходят на работа винаги ще има, уви, но мисля, че с оглед на обстановката и новите изисквания даже част от тях ще отиде да се тества - дето се вика, след като си бил болен, имаш зелен сертификат и няма нужда да се боцкаш.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.