- Вече имаме План 
Б...#Възстановяване и устойчивост

Статистика

  1. 285762 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Коронавирусът и ваксинирането: данните на 27 октомври

/ България 67
У Чен У Чен / Неутрално
До коментар [#9] от "Иван": Ей, не престана с този простотия! Айде пак тогава. Дания 85% ваксинирани - 20 човека в интензивно, 100% от тях ваксинирани. България 25% ваксинирани - 600 човека в интензивно, от тях 90% не ваксинирани. Разлика 30 пъти.
(Виж повече >)

Коронавирусът и ваксинирането: данните на 27 октомври

/ България 67
mario_m35 mario_m35 / Неутрално
До коментар [#2] от "selqnin": Сериозно? Я ми кажи ти ваксиниран ли си? Съмнявам се, че си. Ни Бойко, ни Радев ви е виновен за грандиозната българска простотия. От 30 години тук шири някаква свободия и всеки е решил, че има само права но не и задължения. Всички пискат на умряло и виснали държавата да ги спасява. А кой олицетворява държавата? Хората. Каквито хората, такава и държавата. Локдауна е на 99,99% в кърпа вързан. И докато стадионите в Европа се пълнят с публика, музиканти разпордават турнета за 5-10 минути, великият български олигофрен ще седи пак заключен, като много от тях ще пискат, че държавата е длъжна да плаща за тяхното безхаберие.
(Виж повече >)

Коронавирусът и ваксинирането: данните на 27 октомври

/ България 67
Niko Kostantinov Niko Kostantinov / Неутрално
До коментар [#6] от "drill": броя на заразените расте бързо но броя на излекуваните намалява ? _______________________________________ Това с броя на излекуваните е пълен майтап и незнам защо изобщо го има. Нали се сещаш, че за излекуван се смята всеки на който му е изтекла карантината, а дали още е болен щом не е в болница влиза в статистиката излекуван. След 2 седмици ще има по 4-5000 "излекувани" на ден
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.