Електронен подпис на хартия, може ли?  Ми питай Кирето, той е истината.

Статистика

  1. 288051 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Проф. Кантарджиев: Има ваксина срещу менингита, но не е задължителна у нас

/ България 26
MilliVanilli MilliVanilli / Любопитно
[quote#9:"Капабланка"]До коментар [#2] от "anonimnii": Кажи го това на родителите на починалото дете! А разликите между истинските ваксини и тези срещу ковид за значителни!За първите са минали доста години, докато лекарите разберат какво и как да се направи, и се поставят веднъж или два пъти в живота, докато срещу ковид - през няколко месеца и по 3 пъти вече, за сега!![/quote] Ти правиш ли залика между ваксина срещу болести предизвиквани от бактерии и ваксини среще болести предизвиквани от вируси? Вирусите мутират много бързо (затова всеки сезон има нова ваксина срещу грип), дакото микроорганизмите мутират, ама много рядко, така че ваксина срещу тях може да е за цял живот.
(Виж повече >)

"Някой си търси оправдание": собственикът на "Сиела Норма" опроверга новия сюжет на ГЕРБ за изборна манипулация

/ България 36
Балиране на ГЕРБиджа Балиране на ГЕРБиджа / Весело
Опорките на гербиджа се спихнаха и се стопиха по-бързо от първи сняг. Цялата л@йнометка оттече за няма и два дена. Продукцията на Министерството на Истината в Банкя продължава. Няма такива жалкари като герболяка.
(Виж повече >)

"Някой си търси оправдание": собственикът на "Сиела Норма" опроверга новия сюжет на ГЕРБ за изборна манипулация

/ България 36
kmat kmat / Неутрално
[quote#13:"Niko Kostantinov"]До коментар [#11] от "НеКой":Иначе какво да каже Тодоров, адвокатски мурафети, ще лъже и маже до последно________________________________________На кой да вярвам на един адвокат или на Тома Пумпала, Деса Дуловска и тем подобните им...Е ако си с малко разум ясно е на кой да НЕ повярваш[/quote] На кой да вярваме? Ама те много от тия неща са лесно прповерими. Или има договор или няма. Не може и двете да са верни. Колко време е нужно да се провери това? У нас обаче никога не е толкова просто и никога не стигаме поне до част от истината. Така е с всички предишни и настоящи скандали, като се почне от прословутите кюлчета и се стигне да сегашните чутовни разкрития на ГЕРБ.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.