Вече сме първи, повярвайте, този път не лъжа.

Статистика

  1. 287894 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Вирусолог: Новият вариант на коронавируса се разпространява три пъти по-бързо от предишните

/ Видео 85
no_bs no_bs / Неутрално
До коментар [#71] от "Rex": Човек може да избегне агресивността породена от собственото си незнание, като се образова. Така например, ако преди да обиждаш си беше направил труда да поразровиш в Internet, щеше да намериш информацията, че учените в Ботсвана са изолирали варианта ОхМиКорон на 11.11.2021. Ако след тази информация, човек си напрегне мозъчните клетки да си спомни че инкубационният период е 7 до 14 дни, то човек може евентуално да стигне до извода, че това което учените са засекли на 11.11.2021 се е случвало вече в края на Октомври, началото на Ноември. А това което не са засекли на 11.11.2021 се е случвало и преди края на Октомври. Така че ОхМиКорона е навсякъде по света, но сега вече целенасочено го търсят. ;-) Що се отнася до баба Радка, то е нормално да говори глупости за неваксинирани, защото не е много активна в Twitter и вероятно е пропуснала туйита на Ботсванското правителство от 22.11.2021, в който е официалното съобщение за ОхМиКорона и че е установен първоначално в четирима ваксинирани. И да добавя само нещо за СКАПАНИТЕ СЕРТИФИКАТИ - след съобщенията за пренасянето със самолети на ОхМиКорона, ако има някой, който още си мисли, че сертификатите спират разпространяването, то е добре да отиде на психиатър.
(Виж повече >)

Кирил Петков: Няма тема, по която да не е постигнато огромно съгласие

/ Избори 2021 163
cpl40723722 cpl40723722 / Неутрално
РИМ-чо, мама. ВЕРНО ли ги мислиш тия неща? Кокорчовците ще кажат всичко, кото поиска Радев от тях. Те затова са турени там. Турени са и да легитимират една разбойническа партия във властта. Щото ако без тях ако направо сложат Нинова с нейните 10% вот ..... Така де! Що пък направо да не ги сложат тия престъпници? Колко му е. След всичко, на което бяхме свидетели година и половина вече на нищо не можем да се учудим.
(Виж повече >)

Кирил Петков: Няма тема, по която да не е постигнато огромно съгласие

/ Избори 2021 163
kahles kahles / Неутрално
[quote#138:"Рим"]По свалянето на санкциите срещу Русия и признаването на Крим за руски постигнахте ли "огромно съгласие"? —цитат от коментар 99 на kahles Не! Не е постигнато съгласие! Демократична България блокира предложението на комунистите![/quote] Верно ли? И как е станала, по-точно как би могла да стане тая работа с блокирането? След като руското прокси Радев, с ваша помощ, на практика овладя цялата власт в държавата и е ЗА, неговата сателитна партия ПППП е ЗА (Кирчо истерично отказа да отговаря на въпроса Крим руски ли е или украински), следващата по парламентарна тежест партия - БКП/БСП е ЗА, а Слави Трифонов е чугунен русофил и обяви отдавна, че неговата партия ИТН е успоредна на президентската линия във всичко! Как точно с вашите 16 депутата ще "блокирате" каквото и да било относно Крим, санкциите и Русия, като радевата кохорта винаги може да ви замени с копейкинците в парламента и в правителството?
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.