Статистика

  1. 288151 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

София е в кома

/ Анализи 48
quatro_4x3 quatro_4x3 / Неутрално
"Но има и други опции. Г-жа Манолова беше много близо до поста и само разединението на опозицията я спря. И тя е изпълнена с енергия, боя се само, че неуспехът на формацията ѝ на последните избори намалява нейните шансове." Приключих със статията, след като прочетох това. Мая Манолова била подходящат да оправи София!? Ивайло Дичев да няма деменция??? За Фандъкова е ясно, че е само едно бърборещо чучело.
(Виж повече >)

Ще има нови санкции по "Магнитски" в седмицата на Срещата на демокрациите

/ Свят 22
NWO NWO / Неутрално
САЩ не се намесиха преди изборите и съставянето на правителство, за да не ги обвинят във вмешателство и накланяне на везните. Сега вече са готови да изсипят всичко. Умните мишки ще избягат от кораба, глупавите ще бъдат издавени. Тролчетата бързо да мислят от кои ще са.
(Виж повече >)

Ще има нови санкции по "Магнитски" в седмицата на Срещата на демокрациите

/ Свят 22
quatro_4x3 quatro_4x3 / Неутрално
[quote#12:"Литекс се преименува на ЦСКА минус София"]Милиардни активи на Васил Божков са проформа "блокирани", а де факто - отнети от САЩ.Същото се отнася за активите на десетки други лица, включени в списъка.Първо, трябва да има съдебна процедура от оторизиран съд за доказване на незаконен произход. В противен случай се касае за пладнешка конфискация по списък без съд и присъда.И второ, ако се докаже това, то следва парите да бъдат върнати на държавата, от която са придобити, а не да се конфискуват от САЩ.Това, което се случва сега е кражба на САЩ или от България, или от български гражданин. [/quote] Тия ги обяснявай на бабичките в някое село.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.