Како ти искара ли си сертификат? Ма ка ша си искарам. На театро не ода, ени откачени бегат по  ена сцена кат луди, на мач други луди бегат след..

Статистика

  1. 288151 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Ще има нови санкции по "Магнитски" в седмицата на Срещата на демокрациите

/ Свят 23
Norman Granz Norman Granz / Неутрално
До коментар [#14] от "Литекс се преименува на ЦСКА минус София": "Самият Байдън беше избран с огромни съмнения за измама." Глупости. Байдън бе избран с най-честните, стократно проверявани, одитирани, доказвани от комисии и съдилища изборни резултати в историята на САЩ. Басните за "венецуелските машини" са същите, които тиражира сега Бойко Борисовият безмозъчен тръст в България.
(Виж повече >)

Пълно объркване по ключови макроикономически и бюджетни параметри

/ Анализи 9
boevbisser boevbisser / Любопитно
Нека изчакаме и видим новия бюджет, оттам ще проличи накъде тръгва държавата, това е важното. Иначе в края на година с едно редовно, две служебни правителства и нова власт в процес на сформиране е нормално да има информационна какафония.
(Виж повече >)

Пълно объркване по ключови макроикономически и бюджетни параметри

/ Анализи 9
fpyyh fpyyh / Неутрално
Знае се, че нищо не се знае. Говори се само за някакви несъществени теми като вдигане на осигурителния праг, което реално няма да доведе до големи промени, а липсват детайлите. Донякъде може би е разбираемо, защото преговорите за коалиция бяха миналата седмица, а на тях трябва да се очертаят отговорите на тези въпроси, дано се случи по-скоро.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.