- Сертификат цена 
няма...#Мерки

Статистика

  1. 288151 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

София е в кома

/ Анализи 37
fpyyh fpyyh / Разстроено
Лисабон и Варшава са два града, в които по някакви поводи съм ходил през пет-шест години. Такава видима разлика имаше и в двата, невероятно и видимо подобрение, по-удобно, чисто и красиво. В единия от стари соц обекти са направили музеи, местни ресторанти, центрове за нощен живот, които да не пречат на живеещите (не като пияните нощем на Кристал и по Шишман), другите от бивши индустриални сгради - пазар за местни храни, ателиета и работилници за артисти и занаятчии, в най-опасно изглеждащите спирки на метрото - ремонт, светлина, усещане за сигурност. А ние - Кауфланд в халите. За първи път съм бил и на двете места горе-долу когато Фандъка се възцари, така че са минали през същите предизвикателства и възможности като финансова криза, еврофондове, туризъм и т.н.
(Виж повече >)

София е в кома

/ Анализи 37
quatro_4x3 quatro_4x3 / Неутрално
"Но има и други опции. Г-жа Манолова беше много близо до поста и само разединението на опозицията я спря. И тя е изпълнена с енергия, боя се само, че неуспехът на формацията ѝ на последните избори намалява нейните шансове." Приключих със статията, след като прочетох това. Мая Манолова била подходящат да оправи София!? Ивайло Дичев да няма деменция??? За Фандъкова е ясно, че е само едно бърборещо чучело.
(Виж повече >)

София е в кома

/ Анализи 37
cnu40695109 cnu40695109 / Любопитно
ПП ако забранят служебните абонаменти за паркиране за администрацията, тя сама ще напусне. Уж работят за общото, за държавата, за общината.. ама в градския транспорт не стъпват.. чорбаджиите. Дай му ти служ. абонамент, да си знае мястото у държавата..
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.