Статистика

  1. 288151 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Ще има нови санкции по "Магнитски" в седмицата на Срещата на демокрациите

/ Свят 23
Norman Granz Norman Granz / Неутрално
До коментар [#14] от "Литекс се преименува на ЦСКА минус София": "Самият Байдън беше избран с огромни съмнения за измама." Глупости. Байдън бе избран с най-честните, стократно проверявани, одитирани, доказвани от комисии и съдилища изборни резултати в историята на САЩ. Басните за "венецуелските машини" са същите, които тиражира сега Бойко Борисовият безмозъчен тръст в България.
(Виж повече >)

Ще има нови санкции по "Магнитски" в седмицата на Срещата на демокрациите

/ Свят 23
quatro_4x3 quatro_4x3 / Неутрално
[quote#12:"Литекс се преименува на ЦСКА минус София"]Милиардни активи на Васил Божков са проформа "блокирани", а де факто - отнети от САЩ.Същото се отнася за активите на десетки други лица, включени в списъка.Първо, трябва да има съдебна процедура от оторизиран съд за доказване на незаконен произход. В противен случай се касае за пладнешка конфискация по списък без съд и присъда.И второ, ако се докаже това, то следва парите да бъдат върнати на държавата, от която са придобити, а не да се конфискуват от САЩ.Това, което се случва сега е кражба на САЩ или от България, или от български гражданин. [/quote] Тия ги обяснявай на бабичките в някое село.
(Виж повече >)

Пълно объркване по ключови макроикономически и бюджетни параметри

/ Анализи 9
boevbisser boevbisser / Любопитно
Нека изчакаме и видим новия бюджет, оттам ще проличи накъде тръгва държавата, това е важното. Иначе в края на година с едно редовно, две служебни правителства и нова власт в процес на сформиране е нормално да има информационна какафония.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.