Кирето щял да назначи нулева корупция. Как щял да назначи? Ми като него ма, с двойно гражданство.

Статистика

 1. 287935 Комикса общо
  /
  0 Комикса за деня

Коментари на часа

"Направете нещо": 6000 свещи пред Бундестага в подкрепа на мигрантите, идващи от Беларус

/ Свят 34
Vasil Grozdanov Vasil Grozdanov / Неутрално
Т.нар.мигранти преди две седмици нападнаха на мой колега поляк жена му на един мол паркинг в Щетин, укроканалджии ги прекарали през границата клетите бедни мигранти срещу 6000 евро на на карабина. Видяли сама жена и решили да я ощастливят, ама се объркало нещо, а и полицията биела здраво.Моя колега имаше синка на едното око, ударили го демократично с едно дърво в главата , миличките бежанци. Та, като прочетох това по-горе, ми се прииска да повърна.
(Виж повече >)

Основното: изолирането на ГЕРБ

/ Анализи 139
Ганчо Попов Ганчо Попов / Неутрално
[quote#87:"nik_77."]Нека най-напред да се нагушите, да топнете залък в еврофондовете и след година /или малко повече/ ще ви подгонят.[/quote] Не мисля, че имат някакъв шанс за еврофондове. Де факто, в момента от гласящите се да управляват "почтени" няма нито една партия с някаква легитимност в Брюксел. ПППП и ИТН нямат "европейско семейство", а БСП и ДСБ са "персона нон грата" съответно в ПЕС и ЕНП. Не виждам никакви шансове за европейско финансиране при реализирането на кабинет от спряганите политически субекти. Без да споменаваме, че Европа фиансира реално строящи се обекти, а другарите спряха цялото строителство още при първото служебно правителство на Радев. Кое да им финансират? Ежеседмичните заеми по половин милиард? Колкото до плана за възстановяване - големият залък, за който се гласят всички "спасители" - няма никакви шансове да бъде одобрен и финансиран при обвързването на това финансиране с върховенството на закона. Как така премиер, нарушил Конституцията на собствената си страна ще претендира, че в България има върховенство на закона? Та той самият е най-яркото опровержение на това.
(Виж повече >)

"Направете нещо": 6000 свещи пред Бундестага в подкрепа на мигрантите, идващи от Беларус

/ Свят 34
alfanero alfanero / Неутрално
"Това можеше да сте вие" А за хилядите изнасилени момичета в Европа, стотиците наръгвания с ножове, за убитите при престрелки, пишат ли плакати "Това можеше да сте вие"
Коментари (1)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на profesionalist
  profesionalist
  Рейтинг: 1057 Неутрално
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.