- Виж, Радев и Рашков без маски!  - Използват ги за памперси...

Статистика

  1. 287935 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Пулев нокаутира Франк Мир още в първия рунд

/ Спорт 137
Pontif New Dnevnik SUCK Pontif New Dnevnik SUCK / Неутрално
[quote#127:"svetlio26"]До коментар [#62] от "Pontif New Dnevnik SUCK":Колега Pontif,Хубаво е че сте тренирали бокс. Предполагам Ви е познато чувството след удар в брадичката как умекват краката. Специално за heavyweight и силата на удара в glass jaw дава поне теоритичен шанс и “посредственият” да победи. Ето това направи и Andy Ruiz Jr като чукна елегантно така Antony Joshua.П/С Примера с Andy Ruiz Jr го използвам само за да се изразя и правилно да бъда разбран.Поздрав[/quote] Аз само съм тренирал. Не съм се състезавал истински. В казармата правех спаринги по 2, 3 часа .. от скука. Ноквали са ме два пъти защото налетях на удара директно. Веднъж беше в брадата веднъж в слепоочието. Мога да ти кажа че няма никакво чуство. Няма и болка. Само тъмнина. После първо се връща слуха, чуваш но не виждаш нищо. Затова като нокаутират някой като започне да си връща съзнанието си отваря очите широко и мига. Това е защото се опитваш да прогледнеш отново. Краката и ръцете ги няма отдавна, даже и не си спомняш за тях. Разбира се има степени и градация на това състояние. От това което видях, Мир беше си заминал още с първия удар. Това че ходеше наоколо още 3, 4 секунди беше само "мускулна памет". Пулев го удари още два пъти но не много точно. Първия удар беше решаващ. При аматьори - хобисти, какъвто бях аз, при нокдаун спираш веднага. И двата пъти бях аут за около 2, 3 секунди. Разбира се сам не можеш да разбереш дали си бил "заспал" за 2 секунди или за 2 часа. Затова на истински срещи реферът брои високо и ти показва с пръсти секундите. И тук вече започва да играе роля каква подготова имаш и колко ти издържа тиквата на такива сътресения. Колко бързо можеш да се възстановиш и фокусираш. Физическата ти подготовка си казва думата а също и генетиката. Но болка по време на боя няма. Прекалено много адреналин има. Болката идва на другия ден.
(Виж повече >)

Вирусолог: Новият вариант на коронавируса се разпространява три пъти по-бързо от предишните

/ Видео 137
liberalche liberalche / Неутрално
Съвсем точно и ясно, никакво разминаване с Dr. Coetzee. Новият вариант е очевидно силно заразен, но няма достатъчно данни за по-тежко протичане. Проф. Аргирова е напълно ясна. Факт е също, че в момента от него се разболяват повече неваксинирани. Но има мутации в RBD, които не са ясни как действат и какво значение имат. Или поне не всички. Например, за мутации около позиции 370-375 (3) нищо не се знае. За по-ясно разбиране какво означава за човечеството тоя вариант трябва време. Впрочем, вече е ясно, че иРНК ваксините могат бързо да се адаптират в случай на нужда. Или сравнително бързо, за около 3 месеца. Като цяло това е очаквано развитие.
(Виж повече >)

Израел се затвори за чужденци за 14 дни заради новия вариант на COVID-19

/ Свят 245
sim4o sim4o / Неутрално
[quote#231:"faraon"]Какво предлагате да се спре разпространението на заразата СЕГА? [/quote] Най-важното - ВАКСТЪРИТЕ ДА СА В ЛАГЕРИ С БОДЛИВА ТЕЛ .. Те не искат, да са като всички и да се подчиняват на Мерките! "Ние сме вакстърите, ние сме над нещата .. " А разнасят коварната зараза, това се знае! Ако неваксиниран, се срещне с вируса - ще е с температура и ще лежи поне 4-5 дена, а вакстърът , баш по времето когато е с най-голям вирусен товар , кара всичко абсолютно леко заради силата на ваксината - и се шматка по планини, паркове и молове .. И вакстърите убиват, убиват, убиват .. Разбира се - да не забравяме и добрите, стари, класически ковидистични Мерки .. Изкъртването на пейките, КППтата, затварянето на паркове и планини, заразнолъжичното вардене и заразнолъжични статии в медиите, запечатването на кафе-автоматите .. Блокирането на Банско с жандармерия , също е стара, изпитана Мярка! Това е истината! Да се вярва на науката!
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.