Имам право и свобода да реша дали да се ваксинирам Медсестра има отговорност и задължение да ме спаси А бе вие луди ли сте?

Статистика

  1. 288151 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Коронавирусът по света: От днес Италия изключва тестовете от COVID сертификата си

/ Свят 86
k_ k_ / Неутрално
[quote#35:"4okuto"]Италия е диктатура. [/quote] Италия е фалирала диктатура. Те наистина се надяваха миналата година, че заради театрото което спретнаха в Бергамо 2 ТРИЛИОННИЯ им дълг ще го пръхварлят на всички европейци, ама не им се получи от раз. В момента ЕЦБ налива редовно евраци с вагони във фалиралите им банки и компании, като прехвърля дълговете им на всички европейци през инфлацията, ама и това ще е до време. Затова в момента танцуват на манежа според както им изплющи с камшика дресьора. Възстановяването на нормалността преминава през фалита на Италия, Гърция задължително. Ако не го направят - цяла Европа фалира, ама по-късно.
(Виж повече >)

Коронавирусът по света: От днес Италия изключва тестовете от COVID сертификата си

/ Свят 86
zyzx zyzx / Неутрално
Малмо по малко, фашистите почват да си показват зъбите! Вероятно скоро ще забранят и сертификат за преболедувалите, и остава само за набодените, с колкото игли им е заповядано, дето са вече сервилни и покорни!
(Виж повече >)

Коронавирусът по света: От днес Италия изключва тестовете от COVID сертификата си

/ Свят 86
Громя Ваксъри Громя Ваксъри / Неутрално
Громенето днес ще е фамозно, гледайте сега какво става, ваксъри: 1. Що в Португалия всички числа са нагоре? Вчера имат 23 умрели, над 20 не бяха имали много време. Над 3 хил. нови случая, болниците им са препълнени, а познайте с какви хора са препълнени? Да, познахте, с ваксинирани. 2. Тука едни разпалени ваксъри с трепет обясняваха как Сингапур били пример за работата на ваксините, щото от много хиляди случаи имали малко умрели. Е, вчера малко имат 552 случая и 13 умрели при 90 % ваксване. Те още малко процентно ще ни задминат по смъртност от случаи. Нека да напомним отново, че преди ваксините, там умираха по 1-2 души на ден от Ковид ;) 3. Що в Южна Корея чупят рекорди по смъртност от Ковид от началото на пандемията, м? Разбира се, набоцкани над 80 % 4. Гърчолята мрат като пилци и вече 7-day moving average им е на нивата от най-силната вълна. 60 % и несвалящи маски година и половина, добре ли е? 5. Навярно е доста тъжно, че най-умиращата от Ковид страна в момента е набоцкана на 60 %, но това е положението. 6. Австрия с почти 70 % ваксинирано население и с мега ултра делта хипер локдауна им, що мрат като пилци и са със смъртност на милион от 45 в последната седмица? Да не би някое от ваксинката или локдауна да не сработва, м?
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.