Нека с интелект и почтенност, да се борим  с лъжите на ГЕРБ!

Статистика

  1. 289797 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

САЩ връчиха на Москва отговорите на исканията на Русия

/ Свят 160
Menschkeit Menschkeit / Неутрално
До коментар [#89] от "rexdog2004": Това, че Путин не е добре психически вече, се вижда и с просто око. Отделно, всеки диктатор в някакъв момент губи представа за реалността ивън балона, в който живее. Очевидно за Путин този момент е дошъл. Путин не може да въвлече света във трета световна война по един куп причини. Няма никакви предпоставки за това. Дори по руските медии вървят проучвания, според които около 2/3 от руснаците не подкрепят руска военна операция срещу Украйна. Което е и една скрита индикация за реалната подкрепа за режима на Путин.
(Виж повече >)

САЩ връчиха на Москва отговорите на исканията на Русия

/ Свят 160
еспресо еспресо / Неутрално
[quote#125:"MilliVanilli"]Маймуната и двата тигъраТакава променлива като Китай, като се въвежда в уравнението на евентуален конфликт между САЩ и Русия, създава качествено различна система. Китай определено ще се окаже главният победител във войната – дори и да не влезе в нея.Независимо от изхода, САЩ ще излязат от конфликта с Русия достатъчно отслабени, за да може Китай най-накрая да изпревари САЩ във всички области – от стабилността на паричната и финансовата система до осигуреността с технологии и елементарен демографски потенциал.Продължавайки използването на популярни изрази и метафори, можем да кажем, че поговорката за мъдрата маймуна, гледаща битката между два тигъра в долината, има всички шансове да се осъществи дори по-силно, отколкото в конфронтацията между САЩ и СССР.[/quote] Т.е. Путин направи беля и хукна да се крие зад гърба на батко Си. Очакваше се. И Ким го прави. В интерес на истината, номерът минава. Нали не си правиш илюзии, че батко Си ще го защити безплатно?
(Виж повече >)

В последния момент управляващите издигат кандидат за председател на енергийния регулатор

/ България 22
karatista karatista / Неутрално
снимката е готина. така изглежда средна тоалетна на запад от белград. пише си кой охранява и gsm на шефа на другата врата. мита е преди 4-6 седмици не особено старателно, но се дезинфекцира редовно.
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.