Изберете си го пак Борисов!

Статистика

  1. 289797 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

САЩ връчиха на Москва отговорите на исканията на Русия

/ Свят 164
samoedin samoedin / Неутрално
До коментар [#96] от "Гражданин": Съгласен съм, но ултиматумите от последните дни съсипаха всички напъни на руснаците да разделят ЕС и САЩ ! Нещата станаха по - зле за тях от всякога ! С едно неадекватно поведение, без изход .......
(Виж повече >)

САЩ връчиха на Москва отговорите на исканията на Русия

/ Свят 164
Realist Realist / Неутрално
[quote#124:"daskal1"]От друга страна сериозните аналитици от Украйна и САЩ не виждат подготовка за реална атака от страна на Русия, поне засега - отсъстват ред логистични елементи за поддръжка, например изнесените медицински такива. Да се надяваме, че така ще остане.[/quote] Александър Видман , например, хич не е сериозен, даже съветваше на времето американският президент! Да се надяваме, че война наистина няма да има, но Русия вече разположи дори и балистични ракети способни да носят и ядрено оръжие и вакумни бомби край Украйна. Това което липсва все още е транспорта, но Русия така или иначе никога не е имала достатъчно камиони за транспорт, и яз не бих се учудил украинците партизани да се насочат точно към това. За една армия най- важното е логистиката и транспорта. А Джавелин, Джавелин си е преносима система, не можете да изисквате от нея да е с обсега на ядрена ракета. Доставените ракети вече са над 500, достатъчни да предизвикат много Груз 200. Украйна като военна мощ не може да се сравнява с Русия, но Украйна е голяма 45 милионна държава която може да направи разходите на всеки окупатор ужасно високи и неприемливи!
(Виж повече >)

САЩ връчиха на Москва отговорите на исканията на Русия

/ Свят 164
еспресо еспресо / Неутрално
[quote#140:"MilliVanilli"][quote#119:"еспресо"][/quote]Пич, ти не разбираш за какво става дума. Тук даже Украйна не е важна (е, тя е в схемата, но засега е в миманса). Става дума за планетарен мащаб на преразпределяне на влияние. Шахматисти срещу покерджии. А ние сме онези които си игрят "Не се сърди човече"...[/quote] Пич, преди седмица писах какво ще разправяш сега. Да предположим, че мога да преценя твоето ниво на сложност.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.