За пари на всичко съм готов!

Статистика

  1. 289797 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Видео на живо: Извънредното заседание на парламента за конфликта НАТО-Русия

/ България 31
ALEX BA ALEX BA / Неутрално
абе откъде натресоха тази госпожа външен министър- съвсем в тон 1984-5 година- винаги верни на....никакъв ясен тон, мрънкане на заклинания и не, НЕ Е ОТ кариерата!! Което буди недоумение на дипломатическия корпус в България, защото не им говори нищо в професионален план!! Това ако е промяна- ха по-добре да бяха поставили поне човек от кариерата, поработил и известен сред източните и западните си колеги!! Жалка история!!
(Виж повече >)

Трудовото законодателство ще бъде осъвременено заради хоум офиса, въвежда се "право на изключване"

/ България 6
Лилипутин Лилипутин / Неутрално
[quote#2:"draxter"]Много промени още са необходими според новите условия, в които живеем. Фирмата, в която работя забранява дистанционната работа извън границите на България изтъквайки причини от юридическо естество и въпреки това в момента съм край басейна на тропически остров. Цъкам ги с впн-че. ;)[/quote] Ако фирмата ви има дори полу-грамотен ИТ отдел, това ВПН-че няма да те спаси и ако утре се нацупиш на шефчето, може те ти се завие свят колко информация имат за теб.
(Виж повече >)

Видео на живо: Извънредното заседание на парламента за конфликта НАТО-Русия

/ България 31
Големи яйца:) Големи яйца:) / Неутрално
До коментар [#18] от "ALEX BA": Всички министри от квотата на ИТН са скандални като подготовка. До един. Имам чувството дори, че е умишлено.
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.