Ало веганите, изгонени сме от рая заради ябълки, не заради кюфтета!

Статистика

  1. 289797 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Полицията проверява фирми за "цветя, храсти и други" заради 12 млн. лв. авансово за "Хемус"

/ България 64
Vlado Nikolov Vlado Nikolov / Весело
До коментар [#29] от "chichka": Лилито Павлова обеща АМ"Хемус" да е готова. Помниш ли до коя година? А баце обеща, като свърши магистралата да се оттегли. Те затова не е готова още. Ма банкянския принудително го махнаха. Иначе щеше да прави магистралата, докато навърши сто години.
(Виж повече >)

Цитат на деня: За Путин да изгуби Украйна е като ампутация

/ Цитат на деня 205
Николай Колев Николай Колев / Неутрално
Телевизионно студио. Гост е първият зам. външен министър, който казва: „Ние никога не сме унижавали Украйна в нашите програми и публични изказвания. Водещият Попов веднага се намеси с подигравателна усмивка: „Ние просто казваме, че Украйна няма!“ На което депутатът Затулин възрази: „Има Украйна, но такава, че би било по-добре да я нямаше!" В дискусията се включва друг гост: „Съществуването на тази държава – Украйна, вреди на света повече дори от американския империализъм, защото Украйна е провокатор!" Същият по-късно по въпроса за използването на ядрено оръжие: „ Ние ще спечелим, защото когато играеш с глупаци и знаеш, че те са глупаци, винаги ще печелиш!“ След това разговора преминава към предстоящото посещение на немската външна министърка Анализа Брбок и позицията и срещу СП-2. Гостуващият в студиото депутат Журавьов: „Бих забранил на този глупак да влезе в Русия!“ След това депутатът реши да се обърне директно към министъра на външните работи на Германия: "Общо взето, срамно същество, трябва да мълчиш!" Общо взето, това хвърля светлина върху настроенията в руския елит, който бива транслиран от пропагандата и се лее от зомбоящика.
(Виж повече >)

Цитат на деня: За Путин да изгуби Украйна е като ампутация

/ Цитат на деня 205
constatator constatator / Неутрално
Руски журналист отправи неприлични жестове по руската пропагандна телевизия RT и заяви, че руската армия ще влезе в Украйна, защото „Украйна е наша земя”. https://youtu.be/2yWeU9cOuAM
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.