Бойко е масов убиец на съдбите ни

Статистика

  1. 289797 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Радослав Парушев: Трябва да четем историята без емоция и патриотарски комплекси

/ Книги 18
Полковник Паликъщов Полковник Паликъщов / Любопитно
Например, след като няма нито един сериозен, проверен, достоверен исторически източник, който да потвърждава, че България, в който и да е момент, е била "на три морета", значи - просто никога не е била и толкова. _____________________________________________________________ Всеки писател трябва да бъде поне малко мечтател, но този господин просто отсича и толкоз!
(Виж повече >)

Александър Симидчиев, пулмолог: Ваксинираните разпространяват коронавируса драматично по-малко

/ Интервю 200
Fred Fred / Неутрално
До коментар [#183] от "Martin Marinov": Наистина е вече време за едно Наздраве. Заредил съм домашна ракийка, домашно винце, 5-6 вида туршийка, мезета разнообразни... И настроението ми оправиха с няколко уникални дивотии. Какво повече му трябва на човек? Ще опържа на индукционните котлон няколко яйца че става бързо и сядам. Така че Наздраве!
(Виж повече >)

Радослав Парушев: Трябва да четем историята без емоция и патриотарски комплекси

/ Книги 18
eti mehter eti mehter / Неутрално
До коментар [#6] от "klimentm": Историята според мен хич не трябва и да се чете! ========= Напълно те разбирам.....но и ти прояви разбиране към околните, различните от теб. На този свят има милиарди хора които се интересуват от миналото.... Някои от тях понякога се срамуват от него , но продължават да го изучават..... Знам...... Ще кажеш че не си и от двете категории..... Но ги уважавай .....както и те теб.....
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.