- PowerPoint прави 
правителството...#ПП #Преговори

Статистика

  1. 289797 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Рашков поиска правомощия за разследващите, за да не ги блокира прокуратурата

/ България 56
Norman Granz Norman Granz / Неутрално
До коментар [#3] от "samoedin": “Каскетурата ще е в потрес ! Ами ако много добре потулвани от нея тайни на сараите и ОПГ ГЕРБ стигнат до съда без нейното (не)компетентно участие ?” От няколко месеца пиша, че щом Гешев не иска да си ходи, управляващите ще намерят начин да го заобиколят. Както му взеха държавната резиденция, мултитемпературния охладител, муджахедините и бронирания кортеж, така ще му отнемат и правомощията. И тогава ще стане онова, за което се представя - обикновен администратор, който сменя крушките и зарежда тоалетна хартия и дезинфектант за ръце в клозетите на Съдебната палата. Одобрявам!
(Виж повече >)

Рашков поиска правомощия за разследващите, за да не ги блокира прокуратурата

/ България 56
Наблюдател Наблюдател / Неутрално
“Шестак” и ортак на Жоро “Инса” съветва Бойко Рашков в МВР https://www.facebook.com/birdreporting/posts/10160504419466189 Промяната, съветвана от "Шесто" на ДС? Съветникът в МВР Пламен Стоилов Фердов е работил за комунистическата Държавна сигурност в политическото “Шесто” управление, а също така е имал общ бизнес със собственика на “Инса ойл” Георги Самуилов, който е сочен като близък до депутата Делян Пеевски. Вече няколко месеца от идването на Бойко Рашков начело на МВР той развива бурна дейност, за да разследва наследството на бившия премиер Бойко Борисов. Нищо подобно не се наблюдава обаче спрямо “айсберга на корупцията” Делян Пеевски, който междувременно се сдоби с имунитет и е съвсем настоящ депутат. Според източници на БРРД чадърът над Пеевски идва именно от Фердов като ключов представител на т.нар. “Задкулисие” в новото правителство.
(Виж повече >)

Рашков поиска правомощия за разследващите, за да не ги блокира прокуратурата

/ България 56
bat_plamen bat_plamen / Неутрално
Разумно предложение!Каскетът на Републиката ще прави всичко по силите си докато е на власт, за да няма "едри риби" на подсъдимата скамейка за огромната корупция у нас!
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.