Знаш ли химна на  ГЕРБ ? Не. Това е песента на AC/DC- Магистрала към ада!

Статистика

  1. 289797 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Измама и серия други нарушения са били извършени при удълбочаването на варненското пристанище

/ България 22
bat_plamen bat_plamen / Любопитно
До коментар [#2] от "georgi_ww": Пропуска се фактът , че това е "ин-хаус" поръчка и няма реален търг за този мега- проект!Защо се пита в задачата?!Отговорът е да се източат стотици милиони от хазната за спорен икономически проект чрез руска офшорна фирма от Калининград!Типична схема с "марката ГЕРБ/ДПС"!!!!!
(Виж повече >)

Джокович е можел да предизвика настроения срещу ваксините, обяви австралийският съд

/ Спорт 74
George Svinarov George Svinarov / Неутрално
До коментар [#48] от "kkl38598034": "Щеше да е доста забавно единствения неваксиниран да спечели турнира." Докато обясняват колко са безвредни.

Джокович е можел да предизвика настроения срещу ваксините, обяви австралийският съд

/ Спорт 74
anonimnii anonimnii / Неутрално
Такова чудо като това което става на AO с Джокович е нещо което доста хора не са вярвали, че е възможно да стане. Нито един тенисист не защити Джокович. Нито един не се отказа от AO. Всеки се е снишил и си трае. Всеки само си гледа ранклистата и парите и собствената кожа. Ние това нещо сме го виждали по времето на комунизма, но... Такова нещо в България нямаше даже по времето на комунизма. Намираха се хора да се възпротивят с цената на лежане в затвор, в концлагер, с цената на живота си. А тези дето са "елита" на света се оказаха едни страхливи мишки, дето се скриха в дупките си и само гледат какво става. Ами не сте хора, не сте личности, не сте и тенисисти, нищо не сте.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.