Тази седмица ще си разпределят министерските постове ... гарантирано удари под кръста!

Статистика

  1. 289797 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Ирландия отменя почти всички ограничения заради големия брой поставени бустерни дози

/ Свят 86
Gantscho Ganev Gantscho Ganev / Неутрално
Самите ,, готвачи" сигурно не са разчитали, че ще имат такъв масов и световен успех, всичкото това с помощта на политиците, които сякаш само това чакаха, целият свят-един голям 5 звезден ресторант, със 3 штерне готвачи.
(Виж повече >)

Ирландия отменя почти всички ограничения заради големия брой поставени бустерни дози

/ Свят 86
ДракУна ДракУна / Неутрално
Сравнявайки Израел и Тексас(произволно) ви говоря за Свобода. Свободата сам да решаваш и да носиш отговорност. Свободата сам да решаваш какво да правиш и как да живееш. Ако искаш се ваксинирай, носи маски, стой си в къщи само като в бункер,твоя работа. Стига други са мислели за вашето здраве,вие не може ли сами да вземете правилните решения?
(Виж повече >)

Нидерландия изпраща два F-35 в България заради кризата с Украйна

/ Свят 309
kahles kahles / Неутрално
[quote#296:"MilliVanilli"]Пич, ама Русия не се възпалява, че НАТО си мести танковете на 250 км. от руската граница. (Прибалтика) Докато НАТО се възпалява, докато Русия поставя танковете си на 250 км. от границата на една (не)Натовска страна (Украйна)[/quote] Лъжеш. Възпалява се. И поставя ултиматуми танковете на НАТО да не отиват в определени натовски страни. А ако са там, да се махали. За по-голяма тежест на ултиматума, дребничкият диктатор в Кремъл тропка с краче, обуто с обувчица с висок ток...
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.