Чакам вече 8 месеца да се запозная с бай Ставри ..

Статистика

  1. 289797 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Правителството промени модела на COVID мерките и обсъжда условия за отмяна на сертификатите

/ България 100
stargate stargate / Неутрално
До коментар [#18] от "Bai nik": [quote#18:"Bai nik"]До коментар [#12] от "moyamillost":Т нар точене на здравната каса ще спре ,когато прегледа в България стигне по цена поне този в най бедната страна на Европа , Малта , в която като най бедна от западноевропейските има мин работна заплата 1200 евро ,а прегледа е 30 евро , кой ви каза ,че за 1 лев или 3 лв трябва някой да ви спасява живота и да рискува своя ,както всичко е на над световните цени ,така и труда на медиците ще стане такъв ,тогава ще спре точенето на кацата .[/quote] Ти колко мислиш струва прегледа в България?!? 40 лв или 20 евро е минимумът, ако си без направление! Последно платих 80 лв и дори не ми погледнаха направлението, което имах. Е Специалист, свърши си работата и аз си платих с удоволствие. Ама се дразня, като говорите врели некипели!
(Виж повече >)

Румъния отхвърли като "немислимо" искането за оттегляне на НАТО до границите от 1997 г.

/ Свят 63
dfjftriktrcdt dfjftriktrcdt / Неутрално
Браво на румънците и казват на глас,че искат САЩ и НАТО в Румъния и пооказват,че не се съобразяват по никакъв начин с Путинова Русия.Точка...Румъния и България са лоялни членове на НАТО за разлика от сегашна банкрутирала Турция на Ердоганчо,който купува руските железа на Русия в разрез с нормите в НАТО..
(Виж повече >)

Правителството промени модела на COVID мерките и обсъжда условия за отмяна на сертификатите

/ България 100
атанас атанас / Неутрално
И защо условие за отмяна на сертификата е 60% ваксинирани, т.е. двойно на сегашното? Ваксините да не би да действат срещу заразяване с омикрон? Ако ваксинираните се заразяват и разнасят заразата, то сертификатът няма никаква медицинска обосновка и трябва за бъде отменен веднага. При нужда от мерки трябва всичко да е еднакво за всички.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.