Направихме ваксинирането платено. Сега като имаме  правителство, ще го направим и задължително. Ние  да не сме ГЕРБ, да хабим народна пара безплатно..

Статистика

 1. 289797 Комикса общо
  /
  0 Комикса за деня

Коментари на часа

България предвижда нов граничен пункт със Северна Македония и магистрала от Дупница до Гюешево

/ България 50
chichka chichka / Неутрално
До коментар [#19] от " ": " Да се впрегнат всички сили за Хемус, че цяла Северна България беше заебана 12г. от ГЕРБ." +++++ и в момента усилено се строи от Промяната нали? А, не се ли строи, парите, които остави герб ги няма? Защо?
(Виж повече >)

Македонски българи: Добавянето на българите в конституцията е идея на желаещите "македонско малцинство"

/ Свят 98
nik_77. nik_77. / Неутрално
Хората го казват в прав текст: "БККС твърди още, че исканията за включване на българите в конституцията по сега обсъждания между властите начин идват от същите центрове, които финансират исканията за признаване на "македонско малцинство" в България. Изтъква се, че адвокатът на бизнесмена с български паспорт Орце Камчев Тони Менинковски, който е и председател на правната комисия на опозиционната ВМРО-ДПМНЕ, е адвокат на ОМО "Илинден" в Страсбург. Посочва се предложението на "политически кръгове" (без да се навлиза в конкретика) от българска страна Камчев (спорен бизнесмен, някога близък до властта при бившия премиер Никола Груевски, днес съден по няколко дела) да стане почетен консул на България, което бе отклонено, но съпротивителните сили (според текста на позицията) се интензифицират и са тъкмо онези, действащи против Договора за добросъседство. "Доведени сме до ситуация включването на македонските българи в конституцията да зависи от ВМРО-ДПМНЕ." Край на цитата от публикацията. Какво повече и кой да го каже, че странното настояване за такова вписване, внушено на Радев, обслужва центровете, които финансират исканията за признаване на "македонско" малцинство в България. Няма нужда от умуване и обяснения. Това се пише и говори от почти всички публични фигури в България. Странното искане е и за да да бъде завоалиран Договора за добросъседство, в който тези проблеми са решени. Там се казва, че двете държави имат отношение към правата на своите граждани в другата страна. България спрямо правата на хората в С. Македония с българско гражданство, СМ към правата на хората тук с македонско гражданство. За малцинства и пр. не става дума. Освен всичко друго, изглежда новата власт се е отказала положенията на Договора да станат част от преговорната рамка на СМ с ЕС. Това си е живо предателство спрямо интересите на България, но и на ЕС. Доколкото отваря вратата пред македонизма /с претенцията Северна Гърция и Югозападна България да бъдат едно цяло със СМ/ Новата власт в България директно удря по геостратегическото равновесие и статукво в Югоизточна Европа. Това устройва идеално руснаците, на първо време.
(Виж повече >)

Разяснения: Френският президент ще разговаря с Путин в петък

/ Европа 61
pontius_glarus pontius_glarus / Неутрално
Да приемем и друго- и Русия, и Китай са федерации (както и САЩ), но по-силно централизиране. А в ЕС (дефакто конфедерация) централното ръководство върти далавери с ваксините, отделните страни също (кеф ти зелени сертификати, кеф ти ваксинационни пропуски), и изведнъж в Европа се усетиха, и се запитаха: ама кой ми се изпиша в гащите? Ушито от Германия може ли да обясни как Путин преговаря директно с италианските фирми, и хич не е.ава централното правителство?
(Виж повече >)
Коментари (1)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на profesionalist
  profesionalist
  Рейтинг: 1000 Неутрално
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.