Политиците очакват от народа да живее добре. Народът обаче все ги разочарова.

Статистика

  1. 289797 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Коронавирусът по света: иРНК ваксините не усложняват бременността

/ Свят 217
bobo59 bobo59 / Неутрално
Шефът на немския лекарски съюз обяви днес, че ако се приеме закон за задъжителна ваксинация. немските лекари няма да участват. Ще ваксинират само хора, които желаят и то без принудада го сторят. Мотивира се с етичните принципи, които изключват лекарят да прилага каквото и да е лечение на пациент , само защото държавата го е задължила. В Байерн днес съдът е отменил правилото само ваксинирани и преболедували да посещават всички магазини.
(Виж повече >)

Вторият мандат на президента – между рутината и очакваното визионерство

/ Анализи 58
Един препатил Един препатил / Неутрално
До коментар [#56] от "Santos": Това правителство ще управлява точно четири години колкото му е мандатът. До края на март Гешев е аут и ще стане тя каквато има да става - ще настане такова спасяване поединично, такова взаимно топене, такава лавина от предателства, че вси герберунгели ще спасяват кой кожа, кой службица и на никого няма да му е до никакво изхвърляне на бюра и биене на шутове. А ваш Баце и сие герберски мародери ще бъдат щастливи ако може само да гледат следващия мандат през крив макарон, а не и да гледат небето през решетка.
(Виж повече >)

Цитат на деня: За Путин да изгуби Украйна е като ампутация

/ Цитат на деня 283
Realist Realist / Весело
[quote#281:"Oleg Iliev"]Хер Реалист, Може ли само да уточните дали искате да сте негър в щата Алабама сега, или да речем през 1950 или 1930?[/quote] Глупав въпрос, тов.Олег, ставаше въпрос за песен, известна българска песен. И изборът трябваше да бъде с мужик в мАтушката ви, и като гледам и на вас не ви е харесала тази перспектива, колкото и правилно да сте идеологически подкован!
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.