Поискай Промяната (ПП) Продължи Промяната (ПП) с Президентската Партия (ПП)

Статистика

  1. 292386 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

От ДПС твърдят, че са заплашени от премиера с думите "Аз вас ще ви оправя"

/ Политика 58
batzdravo batzdravo / Весело
[quote#27:"log_on"]Аз дип не разбрах като каква роля има този Джейми към ДПС ,ама важното е Кирето да знае.[/quote] До коментар [#27] от "log_on": Хубаво ще е, преди да коментираш, да прочетеш и осмислиш описаното в статията! А, Кирето, вероятно знае! ;)
(Виж повече >)

Със законови промени депутатите ще улесняват над 1 млн. неактивни да си намерят работа

/ България 27
Vasil Damqnov Vasil Damqnov / Неутрално
Който иска работа ще си намери. Но когато човек без нищо зад гърба си иска 2к заплата, защото мисли, че я заслужава без да може да каже защо я заслужава така става. Всички фирми в производството плачат за кадри. Заплати по 800-1200 лв., но трудна и мръсна работа и няма желаещи освен хора от ромски произход. "Не съм учил, когато е трябвало, а съм пил и съм се забавлявал, но сега моля оценете ме както аз искам не както вие го виждате." Това е ситуацията. Голяма част от тези хора искат в офис или на държавната хранилка. Когато е трябвало да се лишаваш и да правиш саможертви за бъдещето си, не си искал и сега също не желаеш компромиси, а да става твоето. Велико самочувствие без никакво покритие. Аз на това съм свидетел всеки ден, докато правя саможертви, за да мога да реализирам моето бъдеще и приятели ме гледат като изкопаемо, защото не искам петък и събота вечер да ходя да се напивам в някакъв бардак до сутринта.
(Виж повече >)

От ДПС твърдят, че са заплашени от премиера с думите "Аз вас ще ви оправя"

/ Политика 58
veg361110745 veg361110745 / Неутрално
Чудя се защо ли се обаждат след почти две седмици, за да разкажат своята, ако се позовем на поведението им до момента, със сигурност истинска история? Чудя се защо точно в деня, в който Politico се пита дали европейската им партия няма да ги изрита в полза на ПП? Както и да е. Какъвто и да е случая, ако предположим, че го е казал, предлагам всички дружно да стискаме палци и да изпратим цялата си положителна енергия на Петков в неговото начинание, за да някой най-сетне да ги оправи. Много мина, мъничко остана. :)
(Виж повече >)