Нова Конституция,  Радев има готов проект!

Статистика

  1. 289797 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Нидерландия изпраща два F-35 в България заради кризата с Украйна

/ Свят 292
lz73 lz73 / Неутрално
До коментар [#285] от "MilliVanilli": [quote#285:"MilliVanilli"]Леле, с какви военнни експерти се напълни форума... Само, че те не могат да ми обяснят за чий уй ѝ е на Русия да напада Германия? Чакам логично обяснение... Знам, че няма да го получа, но ще почакам...[/quote] Явно и Кремъл е пълен с такива "експерти", щото и те не могат да обяснят за чий хуй им е на НАТО да напада Русия. Или за какъв им е на украинците да нападат Русия. Та и аз чакам логично обяснение...Щото аз си имам логично обяснение за мен, то е, че Русия се готви да напада комшиите си и хич не желае те да са в НАТО...
(Виж повече >)

Ирландия отменя почти всички ограничения заради големия брой поставени бустерни дози

/ Свят 76
ykv43523606 ykv43523606 / Неутрално
Много сте ми смешни всички тука ваксинирате как сляпо вярвате на някакви бизнесмени и уж вярвате в науката. Докато науката се упарвлява от брутални бизнесмени-акули, чакай ти на някой да му пука пък за твоето здраве. Чак панически едва ли не да му пука, че да те задължава бе, да си ми жив и здрав бе!
(Виж повече >)

Ирландия отменя почти всички ограничения заради големия брой поставени бустерни дози

/ Свят 76
otrqdnik otrqdnik / Неутрално
оппааа - Френски съд отсъди, че ваксинацията с експериментални препарати е опит за самоубийство: https://unser-mitteleuropa.com/life-insurance-company-bails-out-after-vaccine-death-because-voluntary-vaccination-with-experimental-vaccine-counts-like-suicide/ Френски милионер си прави застраховка живот, но умира след ваксинация. Застрахователите отказват да изплатят застраховка, защото ваксинирания подписва декларация, че поема на своя глава всички рискове произтичащи от екеперимента и той всъщност е бяло мишле. Френския съд отсъжда в полза на застрахователя, като казва, че ваксинацията с биопродукт във фаза на изпитване е форма на опит за самоубийство. Застрахователя не дължи никакви пари на самоубийци.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.