БЛАГА СДЕЛКА ЗА КОРНЕЛКА

Статистика

  1. 292498 Комикса общо
    /
    16 Комикса за деня

Коментари на часа

Най-важното от ден 94 от войната в Украйна

/ Войната в Украйна 75
Resurrection Resurrection / Весело
,,Владимир Путин подписа влизането в сила на закон, с който се отменят възрастовите ограничения за постъпване в армията на професионални войници. Той беше внесен от депутати от неговата партия с мотив, че за боравене с модерни оръжие са необходими опитни специалисти.” На Путьо нещо ,,специалистите” май са му на изчезване
(Виж повече >)

Най-важното от ден 94 от войната в Украйна

/ Войната в Украйна 75
doctor.no doctor.no / Неутрално
Гледам форумната вата си развива стратегии все едно върхови постижения правят рашистите. Лиман не е превзет/овлядян. Изглежда не си гледат и рашистките ТВ. За стратегическо овладяване може да им се брои превземането на Попасня, откъдето рашистите съумяват да разгърнат настъплението си на север, изток и юг. Особено успешни са в южното направление, където са успели да сринат отбраната край Светлодарск. Само дето силите при Слетлодарск трябва спешно до получат подкрепление в жива сила и техника, защото до дни ще им се наложи да се върнат в изходна позиция. Това без да се смята, че украинците най-вероятно също ще съсредоточат допълнителни подкрепления в отбраната - вече и с тежките оръжия от новата партида. В общи линии подобни пробиви на отделни батальонни групи с цената на огромни загуби са пълна малоумщина и показва липса на комуникация и синхрон между отделните части.
(Виж повече >)

Путин казал на Макрон и Шолц, че ще пусне зърното, ако санкциите паднат

/ Войната в Украйна 235
Kaka Mara Kaka Mara / Неутрално
До коментар [#163] от "skw42563365": Има , а как да няма! 😜 Путя се обадил на приятеля Си за му се скара защо е затворил въздушното пространство за откраднатите Боинги и Ербъси .