Св. Бойко Тиквата от Банкя  Покровител на мутрите

Статистика

  1. 292220 Комикса общо
    /
    29 Комикса за деня

Коментари на часа

Ремонтът на ТЕЦ "Марица 3" е бил "имитационен"

/ България 27
mihail_p mihail_p / Неутрално
До коментар [#11] от "magnas": във вестник СЕДЕМ навремето имаше обяснено как се фалира и купува за стотинки май беше тец сливен от ковачки. ужасяваща мафиотска схема. нищо след това. нула. потулиха всичко. боклуци.
(Виж повече >)

Ремонтът на ТЕЦ "Марица 3" е бил "имитационен"

/ България 27
skeptichen skeptichen / Неутрално
Браво на Сандов. Принципна позиция да се спазват законите, не се огъна под натиска на крепостните селяни на един олигарх който иска да оказва натиск върху министъра без да изпълнява изискванията за експлоатация. Надявам се да е планирал медийни изяви за да може да си защити позицията Сандов. При положение че всеки ден има протести на този и онзи критично важно е позицията на властта да е добре комуникирана за да се поддържа доверие в правителството което просто за първи път прилага закона вместо като Борисов да се покрива безславно като трябва да се прави нещо непопулярно. Това правителство извади късата клечка откъм отлагани реформи и лоша международна конюнктура. Не е само опозицията, не са само протестите, а и инфлация и война на 200км от България. Трябва да работят много по-усърдно с медиите за да прокарват посланията си защото медийният шум и протести от независещи от тях предизвикателства като инфлацията и войната имат потенциала да ерозират подкрепата им. Иначе ще потънем пак в предишната олигархично-патриотарска власт за още 10 години докато пак се насъбере консенсус за анти-корупционна програма и ефективно управление а не имитации на реформи, корупция на най-високо ниво и безполезно зъбене на РСМакедония.
(Виж повече >)

Ремонтът на ТЕЦ "Марица 3" е бил "имитационен"

/ България 27
Darulio Darulio / Весело
До коментар [#4] от "nhh18551388": "Една от най-долните привички на дребните души е да приписват своите низости и на другите." Оноре дьо Балзак, "Дядо Горио" Подкупче ти се е приискало май? Гладен ми се чиниш без Боко да ти хвърля кокалчета.
(Виж повече >)