Ние сме промяна, а не като ГЕРБавите! Ето, аз не командвам от джипка, имам си диван!

Статистика

  1. 292386 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

"Сива зона": как Германия и Италия се оказаха със сметки в рубли в Газпромбанк

/ Войната в Украйна 88
pilgrim.epsylon pilgrim.epsylon / Весело
[quote#70:"Голяма Балига"]Орките са налазили, ама 500 евра за сезон, който ги плаща за къща !!!! Евала орки, елате да ми кажете колко са ви сметките за газ и парно от руските доставки. Аз не ползвам нищо, руско. ха ха ха [/quote] Тичай да издоиш кравата, стига висна по форумите.
(Виж повече >)

Путин нареди вдигане на минималната заплата и 15% инфлация

/ Войната в Украйна 61
SSS SSS / Неутрално
До коментар [#4] от "ZZ Top": [quote#4:"ZZ Top"]Да видим колко % ще е инфлацията в Европа(ЕС), и по специално в РБ? А, и какви увеличения на заплатите ще има, ако изобщо. Малобританците са най- зян.[/quote] Гледай сега, мурзилка сплескана, инфлацията не е всичко на този свят. В Русия не се произвежда нищо експортно, само се копа нефт и газ. В същото време технологичното изостване, което и без това го имаше, ще приеме огромни размери.. Какво става със съветските самолети? Със съветските телевизори, лаптопи и смарт устройства? Откъде ще ги изкопаете? Или си мислите, че тия неща се копаят.. Да не говорим за лекарства, медицинско оборудване и т.н. и т.н... Даже и един Москвич не можете да сделате. Цялата истина за безмерната мизерия, на която е обречена септичната яма, която обитаваш, скоро ще лъсне с цяла прелест. Ти за Запада и БГ не се кахъри, фуражка съветска.
(Виж повече >)

Путин нареди вдигане на минималната заплата и 15% инфлация

/ Войната в Украйна 61
vassilun vassilun / Весело
До коментар [#15] от "dejmos": "Инфлацията в Русия практически СПРЯ ! За месец май е 0.3 % ." Е, та как няма да спре! Нали Путин така нареди! Инфлация, инфлация, ама Путин има Искандери! :-)