Господин Байдън играе на комар, а Америка - плаща.

Статистика

  1. 292498 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

"Реал" сломи "Ливърпул" и се върна на европейския трон

/ Спорт 83
panzer panzer / Неутрално
Куртоа сломи "Ливърпул" е правилното заглавие в случая. Добра игра на червените, но освен тичане понякога си трябва и късмет, хеле пък срещу Реал. Иначе е ясно - Hala Madrid! :)

"Реал" сломи "Ливърпул" и се върна на европейския трон

/ Спорт 83
Активист Активист / Неутрално
До коментар [#5] от "bat_plamen": "Не знам дали това е карма, но като , че ли ШЛ е турнира на Реал!" Такава аура се гради и влияе, не е магия. За мен Ливърпул е по-класният отбор, но в крайна сметка Реал бяха по-хитри и следователно по-добри в този мач. Не допуснаха гол и вкараха, което е най-важното. Куртоа отново беше половин отбор. Поздравления!
(Виж повече >)

"Реал" сломи "Ливърпул" и се върна на европейския трон

/ Спорт 83
benefikato1 benefikato1 / Неутрално
Поздравления за Реал Мадрид. Фен съм на Ливърпул от 7 годишен, но за тази вечер имах усещането, че Реал ще бие. Не знам Ливърпул как очакваха да вкарат гол, реално не сътвориха нито едно положение за което да кажеш, че е стопроцентово. Това с владението на топката е вече изживян момент във футбола. Освен това си личеше, че Ливърпул е изморен.Тежкият сезон и борбата на няколко фронта си казаха думата. Време е за обновяване- Салах, Мане, Фирмино, Кейта са за махане, особено първия. Клоп за пореден път неадекватен на финал.
(Виж повече >)