Човек, чиято смърт носи радост на другите,  със сигурност приживе е бил чудовище.

Статистика

  1. 292498 Комикса общо
    /
    16 Комикса за деня

Коментари на часа

Путин казал на Макрон и Шолц, че ще пусне зърното, ако санкциите паднат

/ Войната в Украйна 395
putinxujlo putinxujlo / Весело
Господа путенофили- пАбИдители, какво стана бе? М? ©️ "Путин премахна горната възрастова граница за военнослужещите по контракт. По-рано първият контракт за военна служба можеха да сключват руснаци на възраст под 40 години, чужденци - до 30 години, сега ограниченията са премахнати. От Министерството на отбраната съобщиха, че на практика ще се приемат военнослужещи по договор до 50 години" СЛЕДВАЩА СТЪПКА 60 ГОДИНИ??? :)))))))) https://pbs.twimg.com/media/FT1dZ6hX0AAnZgN?format=png&name=small
(Виж повече >)

Путин казал на Макрон и Шолц, че ще пусне зърното, ако санкциите паднат

/ Войната в Украйна 395
putinxujlo putinxujlo / Неутрално
Това е нонсенс, но това е така. Пенсиониран пич, открадна част на територията от съседна държава. За това той получи санкции. За да премахне санкциите, той открадна още, уби хиляди хора. Получи още повече санкции. Тогава той открадна зърно, блокира пристанищата и заплаши, че ще организира глад, настоявайки санкциите да бъдат отменени. И вие путенофили ще продължавате да ни убеждавате, че Путен е в добро здраве?
(Виж повече >)

Путин казал на Макрон и Шолц, че ще пусне зърното, ако санкциите паднат

/ Войната в Украйна 395
Al Tikvone Al Tikvone / Весело
Украинската армия започва настъпление в Херсонска област инж Украинска мултимедийна платформа за излъчване Украинската армия започва настъпление в Херсонска област Украинската армия започва настъпление в Херсонска област 28.05.2022 19:53 Украинските сили започнаха офанзива в района на Херсон, като руските нашественици понасят загуби и се отбраняват на неблагоприятни позиции. Това съобщи пресслужбата на Генералния щаб на въоръжените сили на Украйна във Фейсбук , предаде Укринформ. „В резултат на настъпателни действия на части на силите за отбрана противникът понесе загуби и започна да се отбранява на неблагоприятни позиции в близост до Андриевка, Лозово и Билохирка, Херсонска област. Боевете продължават. Руските окупатори обстрелваха цивилна инфраструктура извън населените места Прибузке, Посад-Покровске, Благодатне, Осокоривка, Нововоронцовка, Новоолександровка и др. С помощта на зенитно-ракетните комплекси С-300 противникът продължава да укрепва противовъздушната си отбрана“, се казва в съобщението.
(Виж повече >)