Аз заминавам за Скопие ... Асен се съгласи да приготви  парите за Коридор 8 и самолетна линия до Скопие!

Статистика

  1. 292498 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Литовци събират пари, за да купят турски дрон на Украйна

/ Войната в Украйна 11
spiegel spiegel / Неутрално
Защо да не направим нещо такова и у нас? Въпреки че копейкиновците са много кресливи, а радевците много предпазливи, имаме достатъчно широк обществен кръг, който разбира важността и за нас Русия да бъде бита и разбита.
(Виж повече >)

Литовци събират пари, за да купят турски дрон на Украйна

/ Войната в Украйна 11
pixel pixel / Неутрално
“Украйна купи над 20 въоръжени дрона "Байрактар ТВ2" от турската компания "Байкар" в последните години и на 27 януари поръча още 16. Партидата бе доставена в началото на март.“ браво на литовците , и според горе посочените данни ,Украйна са закупили общо 36 дрона , а вчера в новините един руски генерал се хвалеше че са свалили над 90 броя байрактари ,
(Виж повече >)

Геотермален потенциал: Сгради в София ще се отопляват с минерална вода

/ България 8
zhivko6461 zhivko6461 / Неутрално
Атрактивна идея. Първоначална инвестиция, която гарантира безплатно отопление на големи административни сгради центъра на София. При това с екологичен ефект. Възникват и въпроси. 1. Няколко екологични проекта, свързани с отоплението на жилищни сгради в квартали западната част на София са с големи инвестиции и негарантиран ефект. Дали технико-икономическата оценка на този проект е коректна? 2. Дали изворът има необходимия капацитет? 3. Дали е оправдано минералната вода с доказани лечебни качества да се използва за отопление? 4. Посочват се източници, които са с висока температура на водата и без лечебни свойства. Но проблем за реализацията на проект за отопление с тази вода е разстоянието до големия град. Дали не е ефективно да се отопляват населените места и сгради, разположени близо да изворите? Включително и от близките части на столицата. Отново се стига до коректна технико-икономическа оценка.
(Виж повече >)