Преди години, по време на рекламите, можеше да да идеш до хладилника. Сега можеш да идеш и до Кауфланд.

Статистика

  1. 293832 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Как България може най-сетне да стане "нормална западна страна"

/ Анализи 97
whitemare whitemare / Неутрално
Всъщност първото "западно поколение" на България са децата на комунистическата номенклатура като Дайнов, Дичев и т.н завършили на запад с крадените от родителите им пари от българския народ. И тези сега ни обясняват колко хубав бил "капитализма", който техните родители имитираха, за да ограбят страната. Виж ако бяха избесени по светофарите комунетата, а децата им лишени от всякакви привилегии, можеше и да се случи демокрацията в България.
(Виж повече >)

Заради "некадърност" България получила орязване на парите по плана за възстановяване (допълнена)

/ Политика 80
g.y.okatova g.y.okatova / Неутрално
[quote#49:"Разобличител"]Момент, тези нали пратиха план и им го връщаха десет пъти, защото бил некадърен и накрая решиха да им го докажат като орязаха парите.[/quote] **************************** 65000 пъти беше поправян и преправян този план и то от най-образованите, честни и почтени наши управляващи!
(Виж повече >)

Как България може най-сетне да стане "нормална западна страна"

/ Анализи 97
olexander olexander / Неутрално
Добре де, а може ли Германия да стане "нормална източна държава"? Ако Дайнов не е разбрал държавите се изграждат от хората, а не от някакви внесени идеологии. България за добро или за лошо е балканска държава. Крайно време е да се самоосъзнаем като тези, кито сме и да си направим живота толкова по-добър, коълкото можем без непрестанно да се сравняваме с другите. Точно тази мимикрия е осмяна още от Алеко Константинов, но както виждам и до сега "интелектуалците" ни са "пази Боже сляпо да прогледне". От две години дойновчетата пеят една и съща фалшива песен - как някакви "западни харвардци" изват за да ни оправят. Ми то се мида, байно, че тий хора са напълно нестоятелни - немогат да управляват, немогат да се справят с "корупцията", немогат да "променят" нищичко.. и по-лошото е, че дори не искат. Нормално ли е да говориш за "върховенство на закона" и да нарушаваш конституцията? Нормално ли е да говориш за "калинки" и да назначиш любовницата си, нейния мъж, приятелското си семейств, адвоката си, любовника си, юристконсулта си, вуйчото на любовницата си и т.н., т.н. на постове седмица след като си се докопал до "властта"??? То хептен на бардак се обърна парламента! А труженичките хем нови, пък хем бая отракани.
(Виж повече >)