Другата седмица палиш самальота и връщаш товарищите тук!

Статистика

  1. 295219 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Гласуваха ли 72% от избирателите на "Демократична България" за Радев

/ Анализи 73
galapagas galapagas / Неутрално
Колко безсмислена статия.... А коалира ли се ДеБъ с БКП/БСП? С Корнелия, която и тази година ще ходи до Правец да носи венец на живков. Няма ли авторът да извади статистиките и да докаже, че не е?

"Разделяй и владей". Кой ще спечели от газовата война на Русия със Запада

/ Анализи 50
Таралеж Таралеж / Неутрално
До коментар [#2] от "kyp84014722": в какво се състои полезния ход на ЕС. 🙈🙈🙈 С варвари полезен ход? От варвари купуваш само ако държиш и ножа и сиренето! От варвари дето с една ръка ще ти затворят кранчето а с друга ще държат копчето на ракетите трябва да си луд да купуваш!
(Виж повече >)

Гласуваха ли 72% от избирателите на "Демократична България" за Радев

/ Анализи 73
orbifen orbifen / Неутрално
Докато упражняващият се в разсъждения автор казва "не мисля че повече от една трета от избирателите на ДБ са излезли изобщо да гласуват", твърдения базирани не на числа, а на субективната преценка на един никаквец от гледна точка на статистиката, като наука, то цялата тази драсканица, се обезсмисля и само заема ненужно място в сайта на дневник. А за дневник остава щетата нанесена от некритично мислене, защото ако беше критично, нямаше да си позволят да размахват някакви евтини разсъждения без научна обосновка. Което още веднъж доказва, че новото е спаднало до пожелателно мислене.
(Виж повече >)