Възползвам се от факта, че сме в предизборен период за да ви кажа, че и аз съм добра партия...

Статистика

  1. 295144 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

И Чехия се върна към руския петрол от "Дружба"

/ Войната в Украйна 68
plamen_b plamen_b / Разстроено
[quote#27:"Един препатил"]Изводът: Сърбия и Унгария да се готвят яко да плащат за транзита на газ през "Турски поток". [/quote] За съжаление, г-н Борисов даде Турски поток на "Газпром" до 2029 г. През това време таксата не може да се увеличава. Транзитната такса (под 400 млн. годишно) е нищожно ниска за високото капиталовложение, понеже този газопровод не може да се ползва от никой друг освен "Газпром" или трейдери на които "Газпром" позволи да транзитират прес тръбите на "Сърбиягаз", който контролира.
(Виж повече >)

Разузнавателен доклад: Руският черноморски флот е уязвен след удара по базата в Крим

/ Войната в Украйна 216
z_z_z z_z_z / Неутрално
[quote#200:"aho11691063"]До коментар [#193] от "z_z_z":=КОРМОРАН.Не се жалвам от моята бедност.Значи може от вашите небостъргачи да видите и чуете този който живее в палатка на съседния баир.Не харесвам малкото джудже,харесвам неговата борбеност.На стари години разбрах,че за да бъдеш спокоен и щастлив трябва да трошиш главите на злите наред.И не трябва да има никаква пощада.Писах вече,войната не е място за жени...........Чакаме с нетърпение да се роди нашия български крал АРТУР............А не знаеш какво изпитвам когато ноември месец плувам с кормораните в морето.[/quote] Много си объркан, честно казано. Приятно плуване, дано ти избистри съзнанието.
(Виж повече >)

Една трета от Украйна трябва да бъде разминирана

/ Войната в Украйна 61
Изгубеният Изгубеният / Неутрално
[quote#45:"Julian Mall"]"Руските сили преминаха в района на Суми малко след началото на инвазията на 24 февруари. Руснаците се оттеглиха, след като не успяха да спечелят столицата Киев, а украинските сили си върнаха контрола над региона на 8 април."Не успяха наистина да спечелят Киив. за разлика от американците в Багдад които купиха иракските командващи армията с торби с долари. В Киив двамата братя багатири Кличко взеха автаматите Калашников и прагониха руските акупанти![/quote] Вместо да се дръгнеш, отдай чест на цвета на руското войнство , загинало на летището Гостомел, заради грешни политически решения. Братята Кличко, Зеленски не избягаха и с това привлякоха доброволци, както и армията да застане зад официалната власт, въпреки "щедрите" обещания на Путин
(Виж повече >)